Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

bedik

1. 9. 2011 9:06
musím souhlasit...

mě odtáhli auto z modré zony v neděli, když bylo úplně prázdno. Jsem šel pouze uklidit nářadí po vymalování bytu. Odtah stál 1750,- kč. Volal jsem městskou policii, s tím , že jsem ochoten zaplatit pokutu. Řekli ok, ale musíte přijet osobně k vyřešení. Složenkou to nejde. Vzal jsem si den volna, cestoval 100 km do Prahy a zpět. Na městské policii mi dali pokutu celých 100,- kč, prý jsem vytrestaný dost. Tomu se říká šikana.

0 0
možnosti
SK

slava kunst

1. 9. 2011 9:21
Re: musím souhlasit...

ten měšťák má z toho odtahu prý 200-300,- naruku od provozovatele odtahovky, stačí?

0 0
možnosti
T

tromi14

1. 9. 2011 8:59
čemu se divíme, víme kde žijeme

0 0
možnosti
LA

Lex Aeterna

1. 9. 2011 8:57
Musím Vám otevřít oči

mám hodně zkušeností s odtahovkou, jelikož jsem pracoval pro hotel, a že nějakému hostu odtáhli auto, to se dělo běžně. Řešil jsem to s oficírem, a ten mi řekl přímo, že když jde kolem policista, dobře ví, že to auto nejspíš patří hostovi, který se jen šel ubytovat a zase ho odtáhne.

Ale když nějakej zamindrákovanej okenní pozorovatel okamžitě volá policii, že tam stojí auto, které tam stát nemá, policie MUSÍ reagovat.

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 9. 2011 9:06
Re: Musím Vám otevřít oči

No já v modré zóně nebydlím, ale je to asi tak rok, co nám někdo před družstevní barák zaparkoval vrak bez značek, ze kterého silně unikal olej. Představenstvo volalo x-krát na policii a trvalo to šest týdnů než to odtáhli. Takže s tím musením to není moc slavné.

0 0
možnosti
SK

slava kunst

1. 9. 2011 8:43
parkovací zony jsou velká pras.arna

typická pro politiky v ČR, místo řešení represe. Kvúli podobným věcem doporučuji zavést tělesné tresty.!!

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 9. 2011 8:51
Re: parkovací zony jsou velká pras.arna

No jo, jak ale vyřešit parkování třeba na Vinohradech a jinde? Po zavedení modré zóny mají nerezidenti problémy, to je pravda. Jenže ono se tam parkovat nedalo ani před zavedením - všechno bylo přecpané. Takže co byste navrhoval (kromě těch tělesných trestů)?:-)

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 9. 2011 8:42
Problém modrých zón je v zásadě ten, že je to velmi špatné .

... řešení, v situaci kdy jsou k dispozici jen velmi špatná řešení. Žádná jiná nejsou. Do Prahy vjíždí denně 450,000 vozidel a ulice nejsou nafukovací. Situaci významně zhoršuje skutečnost, že pražský magistrát je dlouhá léta ve vleku developerů, kteří cpou na každé možné (i nemožné) místo do centra - viz situace na Pankrácké pláni - budovy s vysokými nároky na dopravní obslužnost. To vede k dalším nárokům na parkování na ulicích, které fyzicky nelze splnit. Navíc, ani příjezdové komunikace nejsou gumové a ranní a večerní kolony stojících vozidel jsou na běžném pořádku.

0 0
možnosti