Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Věstonická Venuše

3. 1. 2008 18:16
Autorovi

Tradičně pěkný článek, Láďo,přesto si dovoluji oponovat: nejčastěji zmiňované v našich médiích byly  REGULAČNÍ POPLATKY ve zdavotnictví, ne hokejisti a spol.A protože pracuji ve zdravotnictví,musím tě uklidnit: přes všechny ty rathoviny ,tolikrát opakované v TV, jsem v ordinaci neměla ani jednoho zabedněnce , ale informované pacienty.Myslím,že Češi jsou dávno zvyklí sledovat více zpravodajských zdrojů ,analyzovat je a pídit se po nových informacích.Nakonec ta totalita k něčemu byla,ne?Naučila nás přečíst Rudé právo a hned konfrontovat zprávy s Hlasem Ameriky,či Svobodnou Evropou.Vlastně děláme stále totéž. ... ...

0 0
možnosti

Viper

3. 1. 2008 17:07
Ucte se jazyky a ....

....muzete si vybrat co sledovat!R^

0 0
možnosti

SID

3. 1. 2008 13:38
Ano, ano, ano !

Konečně i někdo jiný vidí to co já. Špatní novináři navzájem oceňují sami sebe a snaží se nám vštípit jejich pohled na svět.  Beru to, že bulvár chce prodávat své slátaniny, Nova a Prima  chce zvýšit sledovanost tím, že uvádí drby o tkzv. celebrutách... Ona ale ta slavná ČT a ČR uvádí ve zpavodajství takové hovadiny a vymývání mozků názory našich předních "politologů" - těch co nerozumí nikdy ničemu, že jsem už přestal kupovat noviny a sledovat zpravodajství. Pozornost už věnuju pouze regionálním zprávám. Předkládané zprávy a případně i prováděný výklad celostátních a celosvětových událostí mne odradil od jejich sledování.  

0 0
možnosti
AK

ak1975

3. 1. 2008 11:51
zabednění češi?

Ono je jednodušší z lidí udělat primitivy,, následně se jim lépe prodávají výrobky se slevou, nemusí se neustále natáčet nové kvalitní filmy, ale stačí je neustále opakovat, primitivové si lépe pamatují svoje super star - Gott Vondráčková, prostě je jednodušší práce s těmi co nemají rozhled do světa ale jsou jen na malém dvorku

0 0
možnosti

Alen

3. 1. 2008 10:19
Pravda

Sledoval jsem dlouho pouze zprávy na ČT1 nalhávajíce si, že jsou docela dobré. Jenže už je to minulost. Měl jsem z nich neustále horší dojem, nakonec z té půlhodiny bývala sotva desetina s podstatným obsahem. Musím se smát, jak prožíváme stejné znechucení z oněch hloupostí, na které se naše média zaměřují. Zahraničí se bere nejpovrchněji jak to jde. Vrcholem byl atentát na Bhuttovou. Tak plytké zpravodajství ČT jsem si mohl nechat ujít (a to si ani nechci představovat, co předložila Prima a Nova). Jediný světlý moment přinesl Jakub Železný, resp. jeho host v Událostích, komentářích. Tímto pořadem jsem hlavní zprávy nahradil, je jediný, kde od hostů dostanu něco víc než recyklovanou a nataženou informaci ČTK.

0 0
možnosti

Jana

3. 1. 2008 8:57
Zcela s Vámi souhlasím

České zpravodajství je pěkně „vypráskané“. Z našich kanálů s manželem sledujeme ČT 1, ale ani to není žádný zázrak. Většinu událostí se dozvídáme ze satelitu. Manžel je cizinec ( povoláním novinář) a české zpravodajství dosud nerozdýchal.

0 0
možnosti

Milan

3. 1. 2008 8:56
Cesi maji zabednenost v Genech

Ceska Republika ma hodne problemu se sebou samym natoz aby v Mediich jeste zbylo misto na rozsahle informace ze zahranici. Ziji jis 25 let v zahranici ted jsem asi rok v cechach a zjistil jsem ze mi tady neco chybi a to jsou spravy ze Sveta nevedel jsem co se kde deje ale nastesti jsou i zahranicni Media ktere na to maji penize. Myslim si ze Cecha to ani nezajima ale i to patri ke kvalifikaci jinak by se tady nepraskaly na puse ruzne zvasty. A diverzni urady by pak take opustil strach komunikovat se zahranicim.  Dekuji.

0 0
možnosti

David

3. 1. 2008 8:10
Jsme ale skutečně tak zabednění nebo se z nás ty zabedněnce

... snaží někdo udělat?

Otazka hodna slepice a vejce. Vas pozvdech bych bral v totalite (i kdyz by to mozna byl povzdech posledni :), ale dnes? Je prece i na vas, co od domacich medii pozadujete (a ty to vedi moc dobre, proto nabizeji co nabizeji) a kdyz jim vas "hlas" odplyne do BBC tak si casem vsimnou... nesvadel bych to na media, ale vzal bych to do vlastnich rukou... presneji, kazdy z nas za to muze.

0 0
možnosti

Glock

3. 1. 2008 7:56
Souhlas

karma R^

0 0
možnosti