Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

inkvizitor

31. 12. 2007 21:28
humanista

Jak se pozná humanista?Místo toho,aby facku vrátil,tak to začne okecávat.Něco jako EU ;-D.Popravdě,nebyl to žádný ranař, protože pak uhnul.Příště nemusí, bacha na to.Nevyhrožovat,když to nemyslím vážně.Popravdě, dělal jsem bojový sport a ještě teď pro udržení kondice denně půl hodiny mlátím pytlovkama do vaku a i tak už jsem dostal v poslední době dvakrát po hubě,kdy jsem nakonec takticky ustoupil.Ve stoje,ale ustoupil.Jó doba se mění a procházet se večer městem už není bezpečné jako dřív.A to byl tak o dvacet let mladší než já ale neměl jsem sebou partnerku,tak šlo o prd. Pomíjím vztah člověk pes, ten snad byl zástupný.Jednu výhodu máte,když vám rozkopne sandál,tak spíš půjdou policajti po něm ;-D

0 0
možnosti

Autor

29. 12. 2007 0:36
Diskutujícím

Děkuji za příspěvky do diskuse. Chtěl bych pouze ujistit, že proti psům naprosto nic nemám a tento mi byl na rozdíl od jeho pána docela sympatický.

0 0
možnosti
HH

jo jo

29. 12. 2007 9:09
Re: Diskutujícím

ano - inteligentním jedincům je to jasné - ovšem hulváti, burani a arogantní pitomci to nikdy nepochopí - k vlastní škodě ovšem ;-)

0 0
možnosti

Jarka

28. 12. 2007 21:55
pes

zalezi jakym tonem a zpusobem jste se zeptal. Volila bych formulaci, prosim, mohl byste pejska dat stranou, nerada bych na nej pri prekracovani slapla.

Vetsina cestujicich si sve pejsky chrani sama, aby na na okolostojici neslapli.

0 0
možnosti
HH

jo jo

29. 12. 2007 9:10
Re: pes

četla jste to po sobě? nabádáte někoho aby se prosil o to, na co má z jízdného nárok ........ něco tady "falíruje" ;-D

0 0
možnosti
VV

Věstonická Venuše

27. 12. 2007 18:03
Pes

LD nemá rád psy,tak jako AD neměla ráda dopisy z Ostravy.Bezdůvodně.Stačilo psa překročit.Po případném šlápnutí se omluvit.

0 0
možnosti
HH

jo jo

29. 12. 2007 9:13
Re: Pes

prosím prosím - mohl bych být u toho až budete šlapat na psa? třeba na takového "rotvajlíka" ;-D to bude asi velká psina, nerad bych to zmeškal ;-) vezmu si sebou kastrůlek na krev a budeme dělat jelítka R^

0 0
možnosti
AH

nyny.

27. 12. 2007 15:46
dost dobrá zbraň jsou vysoké podpatky

Mohje úžasné zkušenosti z dopravních prostředků jsou častí neurvalí bručouni od 50 let výše, kteří neurvale a schválně do člověka vrazí a ještě sprostě nadávají. Věřím, že všichni, kterým jsem plnou vahou stoupla podpatkem na nohu při vrávorání po jejich ataku s milou omluvou promiňte,si již na neurvalost příště dali velký pozor.

0 0
možnosti
HH

Hanns1111

29. 12. 2007 9:15
Re: dost dobrá zbraň jsou vysoké podpatky

ano ano - na tenhle váš příspěvek jsem si vzpomněl dnes ráno, když šly čtyři -náctileté dívenky vedle sebe, pěkně roztažené po chodníku a vrazily do důchodce, který šel proti nim :-/ měla jste tohle na mysli?

0 0
možnosti

Valentýna

27. 12. 2007 15:10
Úhel pohledu

Jakmile nastoupí do autobusu pes, okamžitě se cestující rozdělí na dva tábory. Všimli jste si jak málo psi autobusem cestují? Mají náhubky, jsou na vodítku, o placení ani nemluvím, to je  samozřejmost. Ale těch prudičů, co ho osočují, jako by je měl sežrat. Kdo ví, kolik už jich měl za sebou právě ten mladík se psem (prudičů,  ne sežraných). Zajímalo by mne jak by tu situaci popsal on.

0 0
možnosti

plech

27. 12. 2007 15:43
Re: Úhel pohledu

I když na agresivní ovády narážím furt (ignorace je nejlepší lék, dokud na mě nešáhne, nadávky mi nevadí), máte pravdu, že prudičů vůči lidem se psy v MHD je taky dost. A jiným zvířatům. Jednou jsem jel metrem, kde seděl chlap se strakou na rameni. Nekecám.:-)

No a seděl na celý lavici sám, lidi se štítili nebo co. Nechápu.:-)

0 0
možnosti
TM

opas

27. 12. 2007 13:41
Na hrubý pytel hrubá záplata

Jednou se mi stalo něco podobného, jen se zavazadlem.

Asi nej nejlepší je oslovit řidiče, aby si udělal v autobusu pořádek. Když něco zabručel a vykašlal se na mě, tak jsem mu suše sdělil, že když dojde ke konfliktu a budu muset na mladíka použít pepřák, že se asi nikam nepojede, protože se potom bude muset vyvětrat a on tak bude mít kvůli své lenosti zpoždění. To zabralo a šel   to vyřešit způsobem, že mladík buď bude hodný nebo nepojede nikam. :-P

No a v případě srážky s opravdovým idiotem nezbude nic jiného než vystřelit, ale to znamená, že nepojede nikdo nikam. Kromě toho výstřel bez sluchátek v uzavřeném prostoru je fakt šleha ;-D

0 0
možnosti

Kolombo

27. 12. 2007 11:41
Sám stát

je organizované násilí, jak pravil veliký Vladimír Iljič! Jaký je rozdíl mezi chlápkem, který na vás vyskočí zpoza rohu, praští vás klackem a sebere vám peněženku a chlápkem, co si s kamarády odhlasuje, že vás nechá pracovat pokud mu odvedete tučné výpalné? Snad jen ten, že  prvně jmenovaný se vystavuje mnohem většímu riziku. Ten první je lupič, druhý socialista. Ten první nepředstírá, že jste mu peněženku vydal z lásky, je jaksi čestnější a dává vám lepší šanci k obraně. Druhý je zbabělec, který klidně páchá násilí když se přesvědčí, že má většinu.  3x fuj násilnickému sociálnímu státu!!! :-© 3x fuj Eurohujerům všech barev a odstínů!!!

0 0
možnosti
LL

Kristyan

27. 12. 2007 12:26
Re: Sám stát

Proč takový genius marní čas na diskuzi, když venku čeká řada nevyřešených zločinů. Běž prosím a zachraň naše město...;-D

0 0
možnosti

Simi

27. 12. 2007 11:30
V Česku velký

problém. Asi byste musel toho mládence praštit jako první, protože on si vlastně už začal. naše zákony jednoznačně nepřejí obraně a straní lumpům. Násilí by ubylo, kdyby každý chodil ozbrojen jako v Pákistánu. Bůh stvořil lidi malé a velké, silné a slabé. Teprve Samuel Colt je učinil sobě rovnými. I mladík s postavou Herkula by se rozmýšlel být drzý, pokud by mu hrozilo že napadený stařík vytáhne bouchačku. V tomhle degenerovaném státě ani nemůžete nastražit železa na zloděje v chatě, kterou vám už 5X vykradli a policie se na vás vykašlala. Minimálně by mělo platit, že případná újma kterou utrpí kdokoli nezvaný na vašem pozemku, v bytě, chatě je pouze a jenom problémem nevítaného hosta, který tam neměl co dělat.  Kdyby hrozilo, že budou na chatě v lednici otrávené potraviny a za dveřmi železa na medvědy asi by krádeží a vloupání silně ubylo. 

0 0
možnosti

Grush

27. 12. 2007 12:13
Re: V Česku velký

No, řekl bych že stačí přečíst si příslušné paragrafy trz a člověk ví na čem je. Já tvrdím, že situace "obranáře" je o hodně lepší než bývala dříve. Nicméně možnost vlastnictví zbraně daný problém v nejmenším nevyřeší. A když už jsme u toho, pojem ochrany majetku je trochu něco jiného než nutná obrana...

0 0
možnosti

trulda

27. 12. 2007 11:14
NO

Je to tezka vec, kdyz narazite na takovyhle hovadko, notabene se psem. To vas muze pekne pocuchat. Ale zas by asi byla chyba nechat si bezpravi libit, casto postaci i jen asertivita, v tomhle pripade zjevne stacila. Pokud uz je treba sahnout k nasili, tak ale poradne, aby si to propriste rozmyslel :)

0 0
možnosti