Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Vlajka EU - jednou jsme v EU, tak je dobře, že je viditelná u nás ... ( přes všechny výhrady k EU )

Letní čas - kromě obecných keců o "přirozeném" něčem, jsem věcný argument nečetl. Přesto, že jsem poprosil o vysvětlení, co je "přirozené"  mi to nikdo nevysvětli.

0 0
možnosti
PS

Autor si pochvaluje EU, ale do r.2003 u nás EU nebyla a cestovali jsme kam chtěli, dováželi a vyváželi jsme taky kam a co chtěli, že? I bez EU. Byli jsme před EU, budeme i po něm.

Letní čas jako takový žádný není, je jen čtvero ročních období. To pro pořádek. A argumenty? Zde je od lékaře a pokuste se jeho názor vyvrátit, bude to na Nobelovu cenu:

http://www.rozhlas.cz/default/default/rnp-player-2.php?id=2294233&drm=

R^

0 0
možnosti
MB

Súhlas, ani jedno ani druhé mi nevadí. Ľudia majú ale tendencie riešiť nepodstatné veci a tie skutočné dôležité veci pritom odsúvať. Čas aj vlajka sú podľa mňa naprosto nepodstatné veci pre môj osobný život.

0 0
možnosti
SB

Když se autor ptá, kolik z lidí, kterým se nelíbí současná EU, protestovalo proti sovětským vlajkám za totáče, tak já odpovím asi toto:

Ano, máte pravdu, tehdy jsem nenašel odvahu protestovat. Ale jestli mi to vyčítáte, tak já se Vás ptám, zda Vy jste tehdy otevřeně říkali to, co říkáte dnes: že orientace na západní Evropu je lepší než orientace na Rusko (což bezesporu je, avšak EU dělá všechno možné, aby ten rozdíl setřela).

Takže: Horovali jste Vy otevřeně pro oreintaci na Západ a proti orientaci na Východ? Byli jste stateční, nebo jste byli stejně zbabělí jako my, současní odpůrci vlajky EU na Hradě?

2 2
možnosti
JV

No tak tu hospodarskou orientaci na rozvojovy stat - Rusko jeste nedavno prosazoval Klaus. Zbytek vam neni rozumnet. To si jako opravdu myslite, ze ti co tam piskali na nadvori u Masaryka byli nejaci hrdinove ?

1 0
možnosti
JH

J43a30n 95H29l22e14d42í29k

4. 4. 2013 15:49

1))- na čas se nemá sahat, jet podle slunce a ne úředníka

2))- EU je výborná věc a jen zaslepení zoufalci to odmítají, Euro se však nemělo zavádět!!

1 2
možnosti
Foto

Jako zaslepenec si dovolim jednu poznamku - EU a Euro jsou neoddelitelne, predtim se to jmenovalo EHS a melo to smysl.

BTW nas mily stat nema Euro a vsichni se tvari, ze je to dodre a hned tak ho nezavedeme. Nas vliv na zavedeni Eura v CR je NULOVY, toho jsme se smluvne vzdali, az kvalifikovana vetsina EU zemi rozhodne, zavedeme ho "dobrovolne".

2 0
možnosti
Foto

dny a noci se během roku tak plynule zkracují a prodlužují o minuty , což je jaksi normální. No a přijde jakoby chytrý člověk - a tady máte dva skoky za rok , rovnou hodinové . A vy kteří s tím nesouhlasíte se podělejte. Takto se vám to líbí zastánci letního času???

1 0
možnosti
JV

Hele, ten prechod na letni cas existuje snad vsude v Evrope i v USA. Tak si vyhledej v cizim tisku, zdali jsou z toho lide take tolik nestastni jako jsi sam. Zrejme to bude pro tebe ta nejvetsi pohroma a nestesti v roce.

1 0
možnosti
Foto

Myslim ze autor dal mimodek nejlepsi argument proti EU. Nemecko jako jedine v EU roste 2% a ma negativni vyhled, ale my se tvarime ze ostatni svet neexistuje. Asie a Latinska Amerika rostou dvouciferne a bude hur. Pak se oni budou tvarit, ze neexistujeme my ...

Sedime v osobaku zvanem EU a okolo nas se mijeji rychliky ... a my fanglickujeme ... BTW s komunistickym prezidentem EU ;-€.

3 1
možnosti
OK

A Vy si myslíte, že můžeme být mimo EU ? ( přes všechna negativa, které má, pomíjím ta, co si sami způsobujeme ).

0 0
možnosti
SB

Vaše námitka, kolik že lidí, kterým se dnes nelíbí vlajka EU, protestovalo proti sovětským vlajkám, je zcela nesmyslná. Na Hradě tehdy žádná sovětská vlajka nevlála.

0 2
možnosti
JN

Ono je to hlavně jinak. Proti vlajce EU brojí hlavně ti, kteří sovětskou vlajkou mávali, případně ti, kteří jsou mladí a tu dobu si nepamatují.

3 2
možnosti
Foto

Já tomu nadpisu nerozumím, nebylo by lepší napsat, Myslím si že letní čas atd. Takhle je to velmi radikální. Já si třeba myslím, že letní čas je výhodný, ale vlajka na hradě je podle mne nesmysl - úřady OK, ale tady je to jeho iniciativa

1 0
možnosti
OK

No jednou jsme součástí EU, je tedy logické, že prezentujeme i vlajku ...

0 0
možnosti
JK

vlajka EU mi nevadí ani v nejmenším, měla tam být už dávno! EUR^

a co se týče letního času, není snad až taková hrůza, myslím, že se to s ním dá vydržet ;-)

1 9
možnosti