Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

misaviki

28. 6. 2012 8:39
.

Kde jste přišel na to, že pro ženu není řidičák důležitý? Já osobně bych se vzdala šminek bez mrknutí oka, ale řidičák by pro mě byl citelný zásah.

0 0
možnosti
MT

mital

10. 6. 2012 10:27
...odebrat řidičák..

A jaký ponížení jak někdo píše.. Máš s někým děcko, tak je normální že mu připspíváš alimentama, ne?  Když nejsou rozvedení a děckovi koupí rodiče z peněz který vydělají jídlo, oblečení, nějaký jiný blbinky, tak to je jako že se ponižujou nebo že to je normální? A když se rodiče rozvedou a děcko zůstane u jednoho z rodičů a on na to děcko dál normálně přispívá nějakýma penězama tak to už je ponížení? Já myslím, že když máš děck a rozvedeš se a necháš děcko druhýmu partnerovi, tak je normálka, že tomu děckovi dál platíš na jídlo, oblečení atd a nenecháš to platit jen toho druhýho rodiče (vetšinou matku u které děcko zůstane) A když děckovi nepřispíváš i když bys normálně platil jídlo atd jako kdyby jste bydleli spolu, tak je normální, že se tě soud snaží nějak domutit k tomu aby jsi normálně přispíval a některý neplatiči kteří na to kašlou, tak třeba hrozba odebrání řp na ně bude účinná a pošlou děckovi těch 1500 nebo dva tři litty měsíčně, ne?  Funguje to už jinde, tak co se divíte..

0 0
možnosti
M

MatX

9. 6. 2012 21:49
Souhlas

Také nechápu, jak je možné, že takovéto nesmysly vůbec mohou vzniknout. Logicky vzato, kdo neplatí, tak má dluhy, kdo má dluhy, tak na toho pošleme exekutora, na koho přijde exekutor, ten ten má jednak obstavenou výplatu a jednak nemá auto. Takže sečeteno podtrženo - zabavení řidičského oprávnění zhorší nebo úplně znemožní alimenty platit.

Pokud výše uvedený postup nefunguje, tak je načase hledat důvody a ne vytvářet nové hloupé zákony.

1 0
možnosti
MT

mital

10. 6. 2012 10:31
Re: Souhlas

...nemáš pravdu..jsou chlapíci kteří nemají byt, bydlí na ubytovně třeba nebo maj adresu na magistrátě, auto maj služební, takže to jim zabavit nemůžeš a nebo dělají načerno a jsou na pracáku a taky jim nic nejde zabavit protože nemaj oficiál příjmy a tak děckovi neplatí, kašlou na to ..ale řidičík mají i když nemají svoje auto, takže auto jim těžko zabavíš jak píšeš.

0 0
možnosti
TK

psycholog.idnes

9. 6. 2012 14:59
Fakt je, že je mi docela líto chlapů,

které ženská vykopla, na výchovu dítěte už nemají žádný vliv, ženská žije na divoko s novým chlapem, ještě bere dávky jako samoživitelka.. No a pokud to ještě korunuje tím, že mu řekne, že tříleté dítě stejně není jeho...:-/

To chce hodně sebezapření. :-/

11 0
možnosti
DP

aazdar

9. 6. 2012 15:14
Re: Fakt je, že je mi docela líto chlapů,

A není Vám stejně líto žen, které chlapi vymění za mladší model a aby své bývalé zavařili, nepošlou ani těch pitomých pár stovek? Pak se s tím chlubí v hospodě a jsou ostatními chlapy vynášeni, jak to dobře vyřešili?

3 0
možnosti
DP

aazdar

9. 6. 2012 14:26
.

Kdyby lidé platili řádně na své děti, nebylo by třeba žádných trestů a nemusel by se někdo cítit ukřivděn, že je trestán za nedodržování zákonů.

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

9. 6. 2012 18:12
Re: .

Kdyby měla bába pinďoura, tak by nebyla bába.

4 0
možnosti
MK

Krokodýl

9. 6. 2012 13:03
Nesmysl

To je celé nesmysl... Ten, kdo něco takového navrhuje, se asi uhodil do hlavy a neobešlo se to bez následků.

Jednak toto postihuje jen část rozvedených rodičů a jednak to těm rozvedeným ještě víc ztěžuje situaci. Pokud je rozvedený muž řidič z povolání a zabaví se mu řidičák, už z něj žádné alimenty nikdo nedostane, protože přijde o práci.

Celé je to navíc v rozporu s ústavou, protože nepostihuje všechny hříšníky rovným dílem - jasná diskriminace určité skupiny.

7 0
možnosti
TH

Gmurr

10. 6. 2012 10:37
Re: Nesmysl

;-D;-D;-D;-D

Pokud je ridic z POVOLANI, tak ma platit alimenty. Ufnuksanci!!

0 0
možnosti
ZN

zakázané názory

9. 6. 2012 12:27
Jak souvisí alimenty s řidičákem?

Nijak. Jde o to, že muži je třeba způsobit nějaké další příkoří. My jsme ti nařídili platit alimenty, protože jsi náš otrok. Ty jsi je nezaplatil, a proto tě zbičujeme. Já šoustala se sousedem, zatímco jsi byl v práci a ty jsi se rozvedl. Jsi darebák. Musíme Tě potrestat. Bičování zatím nelze nařídit, a tak ti alespoň zabavíme řidičák. Prozatím. Postupně ale prosadíme tvrdší tresty.

8 0
možnosti
T

Tobinka2.0

9. 6. 2012 12:49
Re: Jak souvisí alimenty s řidičákem?

Nějak vám z toho vypadlo to dítě, které tak úplně nemůže za to, že maminka šoustala se sousedem. :-P

2 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

9. 6. 2012 12:14
šminky mi klidně sebrat můžete

já je vůbec nepoužívám. jsem totiž krásná od přírody.:-) 

ten řidičák by mne teda mrzel podstatně víc.

1 0
možnosti
MT

mital

10. 6. 2012 11:39
Re: šminky mi klidně sebrat můžete

...taky si myslím, že nechat sebrat řidičák by si každej rozmyslel a raději by ty dva litry nebo 15 kil svýmu děckovi poslal..))))

0 0
možnosti
JS

jan_bivoj

9. 6. 2012 11:20
Naprosto mne fascinuje

Jak mají odpůrci tohoto jednoduchého účinného trestu plná ústa rovnosti, ústavnosti a podobně.

Odebrání ŘP má být jeden z alternativních trestů. Kdo nemá ŘP nebo soudce usoudí, že by to v jeho případě bylo nepřiměřeně tvrdé nebo nepřiměřeně měkké, může dostat jiný trest, například domácí vězení.

1 0
možnosti
S

standysman

9. 6. 2012 18:56
Re: Naprosto mne fascinuje

S domácím vězením pak ani nepotřebuje ten řidičák, stejně se moc neprojede :-D

0 0
možnosti
LG

lenka.g

9. 6. 2012 10:35
:D

Jejda nestrašte, jediné mé šminky představuje řasenka v hodnotě cca 100 Kč!:D

Ale musím říct, že i když to tak podle nadpisu napřed nevypadalo, nakonec s Vaším článkem rozhodně souhlasím. A karmuju.

4 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.