Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

tomtop

29. 12. 2010 14:28
policie ?

Specielně policie je díra, kde mizí peníze neskutečně ... nakupuje se vybavení i počítačové programy, které se nikdy nepoužívají, pasaty, ve kterých je v jistých regionech nesmí jezdit , protože mají vysokou spotřebu atd. .... to je tak, když se na vysoké pozice dosazují vybraní jedinci (např. rodinní příslušníci), kteří o tom houby ví ...

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

28. 12. 2010 20:08
Čekání na Heydricha

I stalo se,že v kotlině české rozbujelo lichvářství,zlodějina a korupce.Současný tlustý vládce o dělný lid nedbal,pouze se šlechtice a smetánku se zajímal.Došlo to tak daleko,že zem na pokraj povstání se dostala.I tu Vůdce napadl jeden z jeho nemnoha dobrých nápadů-poslal do Čech Reinharda Heydricha.A ten se dal do práce.Nařídil soupis majetku.Z doby jeho vlády bylo popraveno několik set provinilců.2 třetiny za hospodářské delikty,šmelina,lichva,zatajení majetku.

Zebavenými prostředky z hospodářské kriminality naplnil kasu NSDP a rozdal druhům v SS-ale kdepak páni demokrati,nařídil je rozdat českým dělníkům.A tak se začaly dít věci v 1.republice nevídané-dělníci začali fasovat boty,jezdit na podnikové dovolené...českým sedlákům zařídil pro živnost stejné podmínky jako německým a netáhlům pracovní tábory,aby si na práci zvykli.Nikdo netrpěl hlady.

Lidé měli Heydricha rádi,on sám jezdil po Praze v odkrytém autě,bez ozbrojeného doprovodu,lidé se mu klaněli,zdravili ho,on jim rukou kynul.

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

28. 12. 2010 20:17
Re: Čekání na Heydricha

A hle,průmyslová výroba začala stoupat,sabotáži ubylo.Lidé byli spokojeni.Vzhledem k tomu,co se dělo v Evropě,se měli velmi dobře.Bylo naplněno to,k čemu se naše vláda a naši spojenci zavázali-aby jsme poctivě pracovali pro blaho Velkoněmecké říše.

Dopadlo to ovšem blbě.Konkurenčnímu vládci Edvardu Benešovi bylo toto trnem v oku a poslal na Heydricha mordýře.K moci se dostal Kat Českého národa.Potom už to bylo mezi Čechy a Němci jen o nenávisti.

0 0
možnosti
JP

Hrochhonza

28. 12. 2010 15:03
Ber, kde ber. Hlavně, že to sype.

Nejsou to jen státní zakázky, které odčerpávají daňový výnos. Je to i provoz nejrůznějších servisních a poradenských firem pro ministerstva a jiné složky tu více,tu méně veřejné. Korupci a obdobnému jednání jen tak někdo nezabrání. Na to všichni zapomeňte. Víte, jak jsou usazeni na svých postech ve státní správě? Na svých obchodech pracovali tito soudruzi celých dvacet let. Ty jen tak něco nepřekvapí. Z jejich pohledu je dokonce dobře, že se o korupci hovoří. Lépe se skryje ta neodhalená. Kdepak. Bude li existovat úředník s nějakou pravomocí, bude i korupce.  Kdy už konečně vezmete všichni tento nesporný fakt na vědomí?

0 0
možnosti
ŽV

žíznivej velbloud

28. 12. 2010 12:00
zavocasat vrťasem

Karma jak Brno pane Dvořák mluvíte mi z duše díky R^

0 0
možnosti
9

999666999

28. 12. 2010 11:15
On tomu nikdo nevěří!

Veverky vyhrály volby tím, že spousta voličů cssd nedokázala rozdejchat Jiříka a přešla k nim. Teď se zase vrací, proto ten odliv od Veverek;-)

0 0
možnosti
ZK

SID09

28. 12. 2010 13:21
Re: On tomu nikdo nevěří!

Ještě je brzy na takové soudy.

 Veverky dělají na svých ministerstvech nepopulární, ale vesměs potřebné věci a nelze jim toho zase až tak moc vyčítat. Snad jen ten ministr školství je nějaký divný. 

Co dělají jejich poslanci - kromě zvedání rukou - to nevím, není ta strana ale o nic horší, než strany jiné. Mediální masáž je jasně namířena jen proti nim a spousta lidí této masáži určitě podlehne. Nicméně by byla asi škoda, kdyby se příště nedostaly do parlamentu. Bylo by jen a jen dobře, kdyby se jim podařilo uloupit hlasy stranám jako je ČSSD a ODS. !!!!!!

0 0
možnosti
J

jip1234

28. 12. 2010 11:08
Odstanit korupci by bylo jednoduché.

Stačilo by od koryta odstavit, tedy nevolit, ODS, ČSSD, HOP 09 a VeVerky. Ale nejde jen o korupci, ale i o to, že v tomto státě se ohromně krade, zejména prim drží ODS

0 0
možnosti
VK

Fiter

28. 12. 2010 13:24
Re: Odstanit korupci by bylo jednoduché.

Nějak mě v tom výčtu stran chybí bolševičtí darebáci.Za stav který u nás máme můžeme poděkovat právě jen jim a nikomu jinému.

0 0
možnosti
BP

boris.pouzar

28. 12. 2010 10:54
vrtěti psem ...

to je myslím ten základní modus operandi.

V záplavě různých kauz a trestních oznámení kde koho na téměř kohokoliv se normální smrtelník přestane orientovat -a vo tom to je ....

Nemá už cenu to sledovat  - stačí 1x za rok položit otázku " Kolik gaunerů už sedí,kolik bylo zkonfiskováno majetku ?"

Jestli bude znít odpověď NULA - tak potom může jít Džona spol. někam. - nic jiného než výsledky mě nezajímají - je totiž rozdím mezi slovy "dělat a udělat."

0 0
možnosti
A

apandao

28. 12. 2010 10:19
myslím

Já si myslím, že boj s korupcí deklarovaný starými stranami jsou opravdu jen prázdná hesla. Jediná strna, která to myslí vážně jsou VV. Už to několikrát dokázali a držím jim palce do budoucna.

0 0
možnosti
ZK

SID09

28. 12. 2010 10:25
Re: myslím

Nicméně proti ODS nemají moc šancí. Státní správa, soudy, státní zástupci i policie je příliš prolezlá pomahači stranických aparátů ČSSD a ODS, takže pochybuju, že se v dohledné době něco razantně změní k výrazně lepšímu. !!;-(

0 0
možnosti
JH

Profesor

28. 12. 2010 10:13
Jenže dost lidí je naivních

Nováci si myslí, že John najednou vyrazí, pozavírá půlku ministrů, doveze ze Švýcarska těch ulitých 100 miliard a bude dobře. Jenže ono je to opravdu složitější. Musí se postupně začít měnit systém. Bohužel s tím tahle vláda vůbec ani nezačala a nejspíše ani nezačne. To by přece bolelo podporovatele a sponzory napříč spektrem od ODS přes ČSSD až k TOP a VV.

0 0
možnosti
L

laduk

28. 12. 2010 9:38
hm...

Je tu něco jako myšlenka v tomto příspěvku? Třeba to, že má stát sloužit občanům a ne občané státu, to je ona?

0 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.