Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

10. 8. 2010 14:49
souhlas

navíc naprosto enrozumím, proč by někdo měl u doudu být popotahován nebo měl mít pocit se bránit, když jako dárek dostane cokoli. Dostala pár kamenů, kterých se v africe válí hafo a za co je těžaři či majítelé mění s tím nemá nic společného. Já bych si je klidně nechala a velmi by mne pobouřilo, co je komu do mých osobních dárků.  Výsledně nevím, zda, pokud nelhala, a dala je do nějakého fondu, tak učinila z dobroty srdce (což se mi vzhledem k jejímu jednání a obecně známému chování nechce věřit), nebo z tuposti v domění, že jde o něco nepodstatného. Z článku vyplývalo, že byla zklamaná, že je to ošklivý neopracovaný kámen, zřejmě čekala, že diamnaty se nacházejí ve vybroušených tvarech. hihi

Nicméně od jakéhokoli soudu považuji za drzost zvát lidi obdarované čímkoli od osob souzených, pokud nechtějí dokázat, že něco ukradl a zbavil se toho způsobem dát to dál, samozřejmě.

0 0
možnosti
AH

alex hart

10. 8. 2010 16:09
Re: souhlas

Je to asi tak, jako by se vás zde v Evropě u soudu jako svědka ptali, zda jste něco dostala od Hitlera a komu jste to dala.

.

A vy byste se bránila, že do osobních darů nikomu nic není.  

0 0
možnosti
AH

alex hart

10. 8. 2010 8:35
Jak vono vlastně je?

A kdyby jen to. Nikdo se taky nepozastavuje nad tím, že vlastně diamanty vlastně šly od Taylora k Mandelovi. Celá slavná modelka mohla být (a taky dost možná byla) jen zástěrkou tohoto politicky problematického transferu.

0 0
možnosti

Sergeant

10. 8. 2010 8:21
Zvláštní

jak všichni propírají hloupoučkou holku, ale nikdo se nepozastaví nad tím, že šíleného diktátora pozval prezident Mandela.

0 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.