Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

dejv

10. 1. 2008 9:26
Poslat to bursíkovi

Navrhuji autorovi poslat tento výborný článek p. Bursíkovi, neb se obávám, že se k němu nikdy nedokliká, a draze placené agentury k takovému výsledku nikdy nedojdou.. podle takovýhle závěrů by se totiž žádné větrné ani solární elektrárny stavět nedali, což se spoustě lidem nehodí do krámu:)

0 0
možnosti
JD

gagaryn

10. 1. 2008 8:23
***

Dneska jsem objevil strašlivou věc. Pokud budete solit tak v budoucnu dojde k zasolení moří a tam vyhyne veškerý život (viz mrtvé moře). Je třeba omezit solení a vypracovat mezinárodní program na odsolení moří. Myslím, že to je ještě horší než emice céódvě.8-o

0 0
možnosti
RR

rezjir

10. 1. 2008 10:05
Proč

K Mrtvému moři se lidé jezdí léčit.

0 0
možnosti

jirmisan

10. 1. 2008 8:20
lidstvo

konečně někdo pojmenoval ten hlavní problém , lidstvo jako naprosto nekontrolovatelně přemnožený druh, v honbě za uspokojováním svých "potřeb" devastující vše kolem, vidím to stejně. R^

0 0
možnosti
C

cervotoc.prskavka

10. 1. 2008 8:27
Re: lidstvo

Jirmisane ano.V Evropě příslušníci Islámských vyznání to mají za povinnost.:-/

0 0
možnosti
RR

rezjir

10. 1. 2008 8:15
Globální oteplení je i

produktem devastace přírody. Když si porovnáte plochu lesů v Evropě  (s ochlazující funkcí) kdysi a nyní, tak to asi nějaký vliv na oteplení má, přínejmenším na ty výkyvy.

0 0
možnosti
C

cervotoc.prskavka

10. 1. 2008 8:18
Re: Globální oteplení je i

rezjíre kdysi je kdy?;-)

0 0
možnosti

Kolombo

10. 1. 2008 8:03
Autor má pravdu.

A my , namísto abychom byli rádi, že v  přelidněné Evropě lidí ubývá, plánujeme zachraňovat své plýtvavé sociální systémy importem cizích etnik, množících se jako kobylky a trvajících na svých tradičních zvycích. Říkáme tomu multikulturalismus a jeho propagátoři se cítí být esencí ušlechtilosti. Zelení bojují za záchranu pralesů a zároveň podporují "rozvojovoua humanitární" pomoc  zemím s rychle rostoucí populací.  Dnešní evropan, ač si žije velmi dobře a je nejzabezpečenější v historii se bojí nemocí, drahoty, stáří... Celý humanismus je popřením přírody a jejích zákonů.  To, co se tu pěstuje, je antieugenika, plánovité podporování všeho neúspěšného, nemocného, úchylného a neudržitelného. Namísto cpaní obrovských sum do medicíny , čehož výsledkem je jen stále větší strach z chorob bychom měli žít zdravě, víc se pohybovat, míň jíst a zastavit přistěhovalectví. Evropa by byla hezčí, kdyby tu žila tak polovina dnešních obyvatel, ale dost zdatných a odhodlaných aby ji ubránili.

0 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.