Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J@kub17

16. 6. 2009 9:33
omyl

politologové nežasnou... to vítězství pravice se předpokládalo...    Mimochodem, po ropných krizí v 70. a 80 letech vyhrála také pravice a to dokonce "New Right".....)

0 0
možnosti
JM

Hucul

16. 6. 2009 9:08
Ono je to hodne o tom...

... ze zapadni zeme nezridka volily pravici "extremni". Chapu to. Take jsem ji volila. I kdyz si tim jako imigrant tak trochu podrezavam vetev. Ale proste je zrejme, ze pokud chce zapadni Evropa prezit krizi, tezko toho docili tim, ze bude importovat vice a vice zbytecnych ztroskotancu ze tretiho sveta, kteri neumeji nic jineho nez natahovat ruce, mnozit se a kricet o diskriminaci. Tam uz jde stranou otazka levice a pravice, tam je to otazka sebezachovy.

0 0
možnosti
RJ

molok

16. 6. 2009 8:30
Vyložit si výsledky voleb do EP

jako postoj Evropských občanů ke krizi se dá snad jen v ČR. Východoevropské státy, kde lidé volí stále dle místního parlamentního klíče a kde došlo 20% skalních voličů bych nebral v potaz vůbec, západoevropské státy, kde jakž tak probírají (narozdíl od vajíčkové ČR) diksuze na různá evropská témata jen ukázaly, že levice nemá v EP čím zaujmout, protože pravice má přece jenom možnost minimálně vymezování se proti LS ...

0 0
možnosti