Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Husák nám v praxi předvedl, že státní politikou lze porodnost skokově zvýšit.

A contrario je tedy jasné, že i za současnou těžkou populační depresí stojí vadná vládní politika.

1 3
možnosti
MR

M43i92l47a62n 84R25a93d12e40k

24. 7. 2013 20:36

prosperita zabiji porodnost, to je stara pravda. Ale na zvyseni porodnosti doporucuji toto: Smernice EU a stado ouradu, kteri se budou snazit o jeste mensi porodnost. A hotovo!;-D

0 0
možnosti
PK

Tak ony jsou tam i zdravotní důvody bílé populace a další. Neříkám, že rozumně nastavená rodinná politika zachrání bílé plémě, ale úplná rezignace, která je teď dost davem doporučována, je také cesta do pekel.

0 0
možnosti
PK

Váš článek je opravdu k smíchu. Pokud se zabýváte ekonomií, jak píšete, tak byste měl vědět, že kapitalismus je, ne vždy, efektivní systém, ale plodí velké nerovnosti, které je nutno korigovat. Prorodinnou politiku provádějí i země zaslíbené jako USA (daňové výhody, přídavky na děti apod.). Pro zajímavost přídavek na dítě je po splnění podmínek, např. nepřekročením stanovené výše výdělku 300 dolarů měsíčně, t.j. skoro 6000 Kč. Rodinnou politiku je nutno směrovat k podpoře výchovy, nikoliv plození, tak aby vychytralí jedinci si z toho neudělali zdroj obživy. Představa, že zruším rodinnou politiku, byť upravenou na současnou společnost tak aby nebyla zneužívána, je naivní.

1 7
možnosti
PK

Přál bych Vám vidět, v jakých podmínkách na "dělnickém" Žižkově jsem po válce vyrůstal a jaký pokrok se přes všechny problémy dostavil už za v podstatě jen mírného nárůstu obyvatelstva. Doufám, že se vyjádří i některá z žen, která by ráda pracovala a vydělávala a nemůže - dítě nebo děti, náklady na předškolní zařízení nebo jejich nedostupnost - a tak se raději vezme Ukrajinka z agentury.

1 1
možnosti