Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte to nějak popletené.

Neválčíme s islámským světem, nýbrž s tzv. Islámským státem. Ten opět není rozlezlý po celé světě. Rozšířené je islámská víra, ale s tou zase neválčíme.

2 5
možnosti

Ale válčíme i s islámskou vírou, jenže tam to mají zase popletené vystrašení a zmutovaní vůdci západního světa a dokonce i mnozí z nás, když vymění pokojné křesťanství za násilnický islám. Islámská víra je pro Západ z důvodů nelidskosti a tmářství nepřijatelná, přesto ji někteří pokládají za rovnocennou křesťanství. V ideové válce se sice nestřílí kalibrovanými zbraněmi, ale zato jsou sofistikovanější. Obě války musíme vyhrát, v globalizovaném světě není místo pro obě vzájemně neslučitelné kultury, bylo by to zdrojem neustálých střetů.

6 0
možnosti

J25a13n 97H60l42e64d74í74k

11. 8. 2016 16:53

obrovskou nevýhodou prostého i vzdělaného lidu je NEZNALOST zákona ŠÁRIJÁ, KDE SE PŘÍSNĚ PŘIKAZUJE VŠEM MUSLÍMŮM ROZŠIŘOVAT ISLÁM A NEVĚRCE A JINOVĚRCE TRESTAT UŘÍZNUTÍM HLAVY. Prosím, poučte se a až potom diskutujte.

1 0
možnosti

Válka se pozná tak, že denně umírají tisíce či desítky tisíc lidí a my to bereme jako prostou realitu. Ve skutečnosti však válka není, pouze žijeme ve strachu, kdy pranepatrné množství lidí bylo schopno vystrašit tři čtvrtě miliardovou Evropu.

0 2
možnosti

Válka není o tom, že umírají tisíce či desetitisíce. Válka se vede nejen zbraněmi

1 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik