Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

?

Kde je příspěvek?

Skutečná příčina demise vlády leží ve vnitrostranickém boji ČSSD!

:-)

0 0
možnosti

Asi to nebude tak jednoduché, že?

Bohuslav Sobotka byl jistou frakcí ČSSD spolu s Kalouskem a Fialou sražen na své fysické i psychické dno. A to je zcela zbytečný důsledek jedné z nejúspěšnějších vlád! Rozpad ČSSD tím stejně nezabrání! To už ví ČSSD dávno!

0 0
možnosti
VO

Já se tak trochu obávám, že skutečnou příčinu Sobotkova chování zatím neznáme - musí to být něco velmi rafinovaného, protože uvěřit tomu, že získá nějaké politické body tím, že ze sebe udělá šaška, snad nemůže uvěřit ani Sobotka sám! (nebo mu už opravdu hráblo, do krajnosti!).

2 1
možnosti

Kolegové z ČSSD ho srazili k zemi! Dopadl na své fysické i psychické dno!

0 0
možnosti

Jste to tedy pěkně zamotal! On má Sobotka vedlejšák jako mluvčí na dráze?:-)

6 1
možnosti
JH

J32a59n 63H54l34e75d19í24k

1. 5. 2017 12:31

Sobotku žere hluboká závist a nenávist vůči alfa politikovi Babišovi. Sobotka sice neudělá pořádek se svými kamarády-- Rathem- Haškem-Krausem- Palasem- jihočeským hejtmanem a vlastně i se všemi, ostatními, kteří kradou jak straky, a policie se všemi hejtmany ze socdemo líhně vedla vyšetřování, která vedla do autu. Už se ani příliš nemluví o Sobotkově super krádeži při kšeftu o OKD, 30 miliard pro Sobotku--jako ministra financí je dnes promlčeno ??

8 2
možnosti
DB
VH

Máte pravdu o důvodu. Je trvalý (zdaleka ne jen v případě Babiše) a nikoliv jen při pádu. Důvodem je vždy získat konkurenční výhodu. A tato snaha je i jistou pojistkou, již parlamentní demokracie vytvořila.

Co je podstatné . p r o . m n e ? Že vetšina obvinění má zřejmě reálný základ. Pro mě z toho plyne,

že je Babiš nevolitelný

že je třeba sledovat vývoj šetření orgánů činných ...

(A doufat, že se náhle neobjeví senát, který zpochybní odposlechy, které za zákonné považovalo za zákonné alespoň množství kvalifikovaných lidí - vyšetřovatelé, kteří je navrhovali, státní zástupci, kteří je opakovaně vyžadovali, soudci (včetně odvolacích), kteří je opakovaně povolovali i senát prvního stupně, který je jako důkazy připustil.)

8 4
možnosti
ZS

Píšete... má zřejmě reálný podklad. Reálných podkladů u zlodějin polituků ČSSD bylo také mnoho a kdo byl postižen? Neomlouvám tímto Babiše, ale poukazuji jen na zcela běžnou praxi v této zemi bez ohledu jestli se jedná o politiky ČSSD, ODS, TOP, KDÚ a dalších již třeba nefungujících stran. Žádná ze stran si nezametla před svým prahem, jen poukazují na druhé když se to hodí, když ne, tak se klidně spojí do koalice. Je to jen boj o koryta a moc

2 0
možnosti
Foto

Já nevím, co pan Andrej Babiš těm Československým státním drahám udělal, že po něm tak jdou. Nejspíš asi vůbec nejezdí vlakem. :-)

5 3
možnosti
MV

M26i22l30a75n 81V66i16k

1. 5. 2017 11:56

Také nechápu proč? ;-D;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik