Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prosím Vás, copak jde zprznit to, co neexistuje?

R^

0 1
možnosti
VK

Politická kultura se začala prznit od oposmlouvy. Do země jí zcela zadupal Zeman. A ano, jednou z podmínek pro získání mého hlasu bylo, že nebude má strana spolupracovat s Ano, dokud tam bude trestně stíhaný estébák. Takže já jsem se svou stranou spokojen. Řešení je jednoduché. Sebereflexe ANO. Ale protože jde o stranu v majetku fuhrera, tak se prostě sebereflexe nekoná.

7 3
možnosti
JL

Pane Cihlari. Mate pravdu. Ten napis vaseho clanku vyjadruje pravdu. Vsak VY a vsichni obcane s vami s tim problemem dnes nemuzete nic udelat. Na prznitele nemame zakon na odvoleni, tak muzeme jen vse pozorovat.

To,aby jsme meli moznost zasahnout do vychovy politika, musime volit sveho poslance primo a to vyberem kandidata a ne stranu. Vase volba bude zaskrknutim toho, ktery se vam zamlouva z mnoha jmen na vasem hlasovacim listku. Pri zmene tohoto volebniho systemu mesime dbat, aby novy obsahoval i pravidla jak a za jakych okolnostech ten vami poslanec muze byt odvolan. Tento "damokluv mec" bude viset nad hlavami politiku a povede urcite k zlepseni politicke kultury.

1 0
možnosti
Foto

I96v76a96n 93M74a48r70e84k

11. 11. 2017 21:05

P.Cihláři, desetiprocentní uctívají heslo : "Čím hůře, tím lépe". 8-o Rv

1 0
možnosti
ZD

Milý autore. Vy chcete do politiky promítat slušnost. Tu slušnost se kterou chodí většina lidí do práce a mezi známé. Tu slušnost, která se zuby nehty jakž takž drží ve sportu. Ale tady je to politikovo - rozumíme !!! Je po volbách už nám do toho nemáte co kecat.

3 0
možnosti
PK

Bezpochyby je tomu tak jak jste to popsal, ale obávám se, že to lepší nebude. Politika je prostě taková a vytvářet si představu o tom, že politici budou vzorem pro obraz slušného, spravedlivého člověka a budou pracovat ve prospěch lidu atd. je utopie.

3 0
možnosti
NM

...nic víc než souhlas i když se tu najde spousta oponentů,,,a ty výmluvy...škoda mluvit..V!!

2 0
možnosti
AM

Karma, naprosto souhlasím. Ona už ta fraška s názvem antibabiš byla těžce pokrytecká - zloděj křičí, chyťte zloděje. Nejsem fandou pana Babiše, ale strany, které mají na triku daleko dražší "kšeftíky" - tunel Blanka, předražené dálnice, letadla Casa a spoustu dalších podobných..., nemají morální právo někomu vyčítat Čapí hnízdo za "pár desítek milionů". Chovají se jako ufňukánci, kterým někdo "rozšlapal bábovičky".

4 2
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik