Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Jistě máte něco pravdy. Ale....

Je v tom Babiš opravdu nevinně, od Čapího hnízda (zde si každý z výpovědi pana Babiše ve sněmovně může udělat úsudek, jak dotace obohatila o 50 mil. nejbližší Babišovu přízeň), přes problém s nákupem dluhopisů (obdoba nákupu MUS) až po odposlechy (jistě nefér, nejde však o nahrávače, ale o Babiše). Vážně je v tom nevinně???

1 0
možnosti
Foto

To jsou podnikatelské prohřešky, které jsou možná na hraně, ale pořád legální. Politici však zákony porušují a v tom je ten rozdíl.

0 1
možnosti
MR

V minulém režimu byly jasně rozdané karty na jedné straně KSČ a na druhé straně lid ...

Dnes je to mnohem složitější neboť zde není jedna strana a jeden nepřítel, ale je zde skupina zájmů a v tom je těžké se vyznat, neboť každá tato skupina má vlastní zdroje, vliv, media, advokáty,vliv na policii, soudy ... a je to vlastně roztříštěný stav bývalé centrální moci, která byla jasně čitelná.

I tohle je demokracie.

Zde je jednoznačné že nelze postupovat a myslet postaru, zvláště když je zde informační trh internet, prostor pro manipulace, kde už manipulace směřují k vlastním blízkým a rodině.

Zde je potřeba se učit jak já říkám informační a časové inteligenci, tedy sledovat jak s daným tématem a v jakém formátu a množství pracuje dané medium, v jaké používá fotografie dotyčného, jak pracuje s tématy, zdroji, jestli neagituje atd.

Lze říci že jsme vstoupili do nové doby, která je nečitelnější a o to více tlačí na rozvoj informační a časové inteligence, nebýt pasivní a pasivně přijímat informace a co více neprojektovat do toho stigma minulosti, totality, neboť dnes je to o zájmových skupinách.

Jediné co tyto happeningy dokázaly je rozdělit společnost a stranit jedné mocenské skupině, tedy vlastně podpořily totalitu, na ose ODS, ČSSD, TOP09 a jejich mocenského pozadí.

0 0
možnosti
MD

Jen jestli to neni ten medved, co prohanel cyklisty na Slovensku a mezi temi cyklisty nebyli poslanci PCR..

0 0
možnosti
PP

To co se děje, je naprosto logické. Biologicky máme dáno, že pokud nás něco ohrožuje volíme podle situace útok nebo útěk. A ANO potažmo Babiš ty ostatní ohrožuje. Jeho stoupající preference znamenají pro ty ostatní tu neradostnou vyhlídku ztráty výhodné a výnosné pozice v parlamentu a s tím spojenou ztrátu vlivu. U spousty z nich tím pádem i možnost, že vyjdou na světlo věci, které z jejich pohledu na světlo rozhodně vyjít nemají, když už nebude tolik možností, jak je držet pod pokličkou.

No a protože nemají kam utéct, tak útočí. Tvrdě, nevybíravě ba i podle. Ani omylem jim při tom nejde o demokracii a spravedlnost. To jsou jen zástěrky pro onen v jejich očích hloupý lid, který potřebují jen k tomu, aby platil daně a házel jim volební lístky.

To co tu píšu, není obrana "medvěda". On to je taky pěkný vykuk, nicméně není horší ani lepší než ti, kteří se na něho vrhli.

1 0
možnosti
Foto

Celé představení nebylo kvůli Babišovi, ale kvůli médiím a voličům. Poslanci svým chováním a řečmi předvedli, že mají národ za stádo sudokopytníků. Jen naprostý hlupák si může myslet, že tímto způsobem Babišovi odtáhne příznivce. Naopak těch pár svých ztratí.

5 1
možnosti
DT

Podle mě je naprosto fascinující, jak ve společné shodě kašlali na presumpci neviny a velice sporné (u soudy by takovýhle důkaz, který je kdykoliv možné cíleně vyrobit, neprošel) věci vyhlásili za bernou minci.

Live lidi mohli vidět veřejnou pomluvu v přímém přenosu a souhlas těch, kdo rozhodují o zákonech, že veřejná pomluva a nepřípustné důkazy jsou vlastně OK a když se to hodí, bude se na ně brát zřetel.

Jako jediný tam promluvil rozumně ten právník, který svým kolegům připomněl, že dnes je to Babiš, příště to mohou být oni, na koho si nechá někdo udělat cílené "důkazy" v podobě nějakých namixovaných nahrávek.

Mají lidi za naprosté ovce.

3 0
možnosti
PV

P41a73v71e80l 69V96é50b46r

12. 5. 2017 11:45

Zjevně očekáváte zvláštní příděl koblih navíc...

3 3
možnosti
PP

No ano, pokud někdo nehýká spolu s Vámi proti Babišovi, tak .....kobliha. Ten článek dokonce ani nijak Babiše neoslavuje, takže Vaše reakce mi přijde taková poněkud přihlouplá.

2 0
možnosti
ZK

Text je výsledkem ne zcela dobrého pochopení situace, stejně jako ty předchozí.

1 1
možnosti
Foto

Reaguji pouze na nadpi. Medvěd totiž ještě běhá po lese.

1 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik