Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

...víte podle toho jak píšete tak jste asi moc "hospod " nenavštívil neb hospodská mluva je taková,že se nevyjadřuje v jinotajích ale přímo tj. když je to "blbec" tak je to blbec a každý tomu rozumí ale ve vašem případě se jedná asi o jedince který byl v mládí šikanován,třískán a ponižován a spousta té omáčky okolo....proč? když to jde říci jednoduše a rozumí tomu i učenec sedící v "kavárně";-D;-D

1 0
možnosti
JS

Podle mého názoru se mýlíte. Autor nikdy nebyl šikanován atd, ale je to typický ukřivděnec, který by se cítil šikanovaný i kdyby dostal Nobelovu cenu.

2 0
možnosti
JC

Léta jsem Zemana nesnášel a byl jsem tvrdě proti němu.

Ale ve funkci presidenta mně kupodivu dělá samou radost. (Až tedy na tu EUvlajku na Hradě.)

6 0
možnosti
KP

Já mám daleko větší obavy z Němců.Za posledních 100 let rozpoutali dvě světové války s obrovským počtem mrtvých.Mají na svědomí vraždění židovských obyvatel v celé Evropě.Jsou stádním národem,který opět poslouchá svoji vůdkyni,ačkoliv je vede spolu s celou Evropou do záhuby,Patří jim řada největších průmyslových podniků u nás.Naše země je na nich obrovsky závislá.To ve mne budí obrovské obavy.Čína nikoliv.

4 3
možnosti
SB

Váš článek je motivován pouze tím, že nemáte rád Zemana, a tudíž záměrně překrucujete skutečnosti.

Číňané tvoří početnou menšinu v mnoha zemích světa, včetně České republiky, a nikde s nimi nejsou výraznější problémy. Avšak u těch národů a náboženských skupin,l proti kterým se Zeman vyhrazuje, se to říci nedá.

Nevšiml jsem si, že by Číňané někde páchali bombové sebevražedné atentáty.

Jak říkám: Nemáte rád Zemana, a proto záměrně překrucujete fakta, abyste měl záminku k vyjádření této nesympatie. Nic více, nic méně.

9 3
možnosti
VK

A mně zase stačí, že se Zeman vymezuje proti migrantům. Vše ostatní mu tím odpouštím....Slavomír Beneš, v diskusi tisíckrát.:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik