Europoslanec pan Pospíšil v tom pěkně "lítá".

Už začínáme vážně brát na vědomí, že to s naší demokracií jde s kopce, jen zbývá určit kde je v tomto případu zakopaný pes.

Europoslanec pan Pospíšil má velmi aktivního asistenta, a to zdatného koumáka, který si bokem dokáže přivydělávat na trhu chudoby. Pro obyčejného občana neuvěřitelné, v úrovni evropského parlamentu taková "bokovka". Takovou aktivitu může snad dělat jen ten, komu nevadí si přivydělávat penězi, které jsou pro slušného člověka "eklhaf". Pan europoslanec se bude vymlouvat, že o tom nevěděl, jinak by jeho silná slova o demokracii, o slušnosti a pod., byla jen pouhou kamufláží pro politické aktivity. Už hned v začátku aktivit svého přímo podřízeného asistenta měl rázně zasáhnout šéf, kdyby měl ovšem principy demokracie v krvi. Ve skutečné demokracii má volno jen politika poctivá a otevřená. Smutné je, že v naší republice podobně  mají naši politici demokracií "plnou hubu", jak by se vyjádřil Havlíček, ale činy žádné.

Jen malý dovětek, také inspirovaný současností: Pranýř pro toho,  kdo kdysi ve školních lavicích  připsal do své diplomové, bakalářské práce pár stránek cizího textu , žádné zlo tím nezpůsobil, a dnes chtěl pracovat pro Republiku, je "špatný odvar" výše popsaného.

Autor: Ladislav Cihlář | neděle 22.7.2018 18:21 | karma článku: 37,65 | přečteno: 2143x