Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prokristovyrány! Si o tom něco zjistěte, než začnete psát...

0 1
možnosti
DD

Celý svět obchoduje s Čínou (a upřímně prdí na nějaká práva! když tam dobrovolně přesunuli veškerou svou výrobu) a jen my chceme být za trotly, kteří budou jako jediní stát mimo, mimo ten velký čínský pěnězovod napěchovaný americkými papírky. A vo to jde a vo nic jiného !

3 2
možnosti
JV

J73i17r32i 65V69r37a31b32e25c

2. 11. 2016 13:46

Pro Zemana je Cina nas vzor.!Cina ma nejhorsi formu kapitalizmu.Polovina cinanu jsou naadenici a vandrovni otroci.

2 1
možnosti
AH

A86l83e66s 55H98r79y18c

2. 11. 2016 13:23

Nám je samozřejmě po Číně kulové. Ale ne tak obchodníkům z Hradu a jejich kámošům a pak také samozřejmě socanům, kterým může být v dohledné době docela dost důrazně připomenut narůstající závazek vůči jejich nějakou nešťastnou náhodou stále ještě žijícímu bývalému právnímu zástupci Altnerovi.

3 1
možnosti
MK

M81i82l52a41n 11K71e80s18l

2. 11. 2016 11:49

Aký som,taký som.Kdybysme nebyli tací jaký jsme,tak bysme již dávno nebyli.Historická zkušenost říká,že hlavou zeď neprorazíš.Proč si rozbíjet palici o nějakou zeď,když ji můžeš podčůrat.Chvíli to trvá,ale výsledek se dostaví-zeď spadne nebo se rozpadne.Sice nejsou hrdinové,ale je nás sice zase málo,ale ne méně.Hitler nás odhalil,došel k závěru :na Čechy zatlačíš zalezou,trochu povolíš a jsou zase zpátky.Jsme holt jiní než na příklad hrdí Poláci.To jsou bojovníci.Někdy dostanou nakládačku někdy nakládají.Je jich však moc a vždy na semeno nějací bojovníci,které někdy žene nenávist, zbudou.Nás je málo a k čemu jsou mrtví hrdinové.To elastické působení nám sedí.Již v tom umíme chodit,vždy jsme mezi vítězi.

2 0
možnosti
SB

Víte, čím nejvíce Číně pomáháme?

Nikoli nějakým dopisem, nýbrž bruselskými nesmysly, kterými oslabujeme tu svou vlastní Evropu, která potom nestíhá obhajovat své pozice ve světě, a ty pozice potom obsazuje právě Čína.

Právě takoví horliví "Evropané", kteří mají plnou hubu obrany proti Číně, ale prosazují veškeré ty hlouposti z EU, té Číně pomáhají mnohem více než signatáři toho dopisu. Ten dopis je jen popsaný papír, ale vyklizené pozice jsou prostě vyklizené pozice.

Dokud budeme peníze místo do výzkumu a vlastního rozvoje strkat do lánů řepky na biopaliva, do fotovoltaiky, do programů na přizpůsobení těch, kteří se stejně nepřizpůsobí, a hlavně do migrantů, tak budeme přešlapovat na místě, zatímco Č9na se bude vyvíjet, protože ona ty hlouposti nedělá.

5 0
možnosti
Foto

tak, tak, jenomže ke změně ve výdajích v atmosféře, která teď v Evropě zavládla dojde pouze tehdy, pokud z "Evropy" vypadneme. A kam jinam, než na Východ. A bojím se, co by přišlo po zvýchodnění. Takže " kudy, kudy, kudy cestička...:-)..?????

1 1
možnosti
OG

Necítím se být ohrožen vazalstvím Číně. Vadí mi vazalství k USA, Německu, EU, NATO. Jsou blíž a silnější. I když, chápu, některým lidem takové vazalství vyhovuje.

4 6
možnosti
Foto

S Vaším jménem bych čekal, že Německu fandíte:-)

0 0
možnosti
Foto

Přátelství s Čínou je pro nás důležité, protože je důležité pro USA, našeho spojence.

1 0
možnosti
MM

Však také Obama přijal dalajlámu i ten Putin se s ním setkal!

3 0
možnosti
Foto

Spíš se ptám, co je nám, nějakému prťavému státečku uprostřed Evropy do nějakého Tibetu, o kterém stejně víme prd. Dočíst se můžeme akorát, že v době jeho samostatnosti tam vládl teror chrámových mnichů a dnes pod Čínou vzkvétá.

4 1
možnosti
MM

Komu zvoní hrana? Tobě!

1 1
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik