Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lombardie

6. 8. 2011 2:34
Křesťanství tehdy ale

přicházelo z civilizačně rozvinutějších částí světa. Islám přichází ze zaostalých, bezpotencionálních částí světa. Islamizace je kulturně-civilizační primitivizace - barbarizace, často nekvalitní přistěhovaleckou populací. Stačí si připomenou mnohé kdysi křesťanské, před-arabské a před-islámské země např. Egypt.

0 0
možnosti
SS

Sergeant survived

5. 8. 2011 22:12
Křesťanství přemohlo staré Slovany?

0 0
možnosti
SS

Sergeant survived

5. 8. 2011 22:15
Re: Křesťanství přemohlo staré Slovany?

To ano, jenže my nejsme ti staří pohanští Slované, ale ti křesťanští. Takže se nám vaše invaze pochopitelně nelíbí.

0 0
možnosti
VK

egypttwo

5. 8. 2011 22:01
blbost autora nezná mezí.

Píše o křestanství, že pohltilo Evropu. Zároven křestanství srovnává s islámem. Z toho plyne, že autor fandí muslimům při jejich snaze pohltit Evropu. Blb.Rv

0 0
možnosti
KL

Tipeq

5. 8. 2011 20:11
Křesťanství

sice nepochází z Evropy, ale bylo Evropou vychováno, navíc to není dobrý argument, přece jen v současné době mluvit o křestansky věřící Evropě je poněkud nadnesené

0 0
možnosti
KD

SecondWisdom

5. 8. 2011 19:54
Islámské vzdělání

Je dobrý oxymoron, ten ještě neznám. Vzdělání v knize napsané psychopatem má u vás určitě velkou cenu. Je evidentní, že nevíte co s životem a hledáte něco na co nabalit holku. I kdybyste byl členem sebe víc exotických skupin, tak jste to pořád vy, malý Láďa Beneš. Jedna věc naštěstí naprosto jistá. Islám je nesmysl. Klidně si věřte v ty vaše pohádky, ale o mé oblíbené části vesmíru - zvaném ČR - si může státní zřízení islámu nechat zdát. Dokud jsem tu já, tak nebude nic, hochu se komickou čepičkou. ;-)

2 0
možnosti
LB

kotev

6. 8. 2011 4:26
Re: Islámské vzdělání

ano, ano, máte naprostou pravdu ;-D ...a i má žena tu souhlasí s vaší premisou ;-) ...jen "jedna" věc tak nějak nesedí: tady (jižní Morava) se říká "Laďa" s krátkým "a" :-P ...jinak jsem rád, že vás má "kipa" pobavila ;-)

0 0
možnosti
H

hanah7

5. 8. 2011 19:40
hm, fakt divná úvaha....

co jste nám chtěl sdělit ? Snad ne to, co jste zjistil po šestiletém studiu....

Zkuste shlédnout toto http://www.youtube.com/user/8080256256 a napište prosím, co vy na to :-/.

A ještě prosím, nesouhlasíte s tím, že islám je násilnická a nenávistná ideologie ? Proč ?

1 0
možnosti
LB

kotev

6. 8. 2011 6:06
Re: hm, fakt divná úvaha....

Co na to napsat? snad jen, aby jste ji přečetl mé předchozí články (případně znovu a pomalu) ;-), zvláště ten první... také islámské právo je v klipu účelově prezentováno hodně hodně zkresleně, zjednodušeně... opravdu nevím, odkud "všichni" vzali představu, že "ideál" islámu potažmo "islámského státu" zosobňují muslimské země v čele se Saudskou Arábií... 8-o

0 0
možnosti
MP

Martin V2

5. 8. 2011 19:30
Napsal jste jen plky

Autore, napsal jste klasické, nic neříkající fráze, jejichž jediným poselstvím bylo, že kdokoliv nemá rád islám je ten špatný a vlastně asi islámu něco závidí. Jen nechápu, proč se většina těch muslimů stěhuje na hnusný západ a naprosté minimum "západáků" se stěhuje do muslimských zemí. To mi zatím, žádný muslim nebyl schopen vysvětlit - proč se z ráje, kde se mohou ve své víře plně rozvinout a nikdo a nic je neutiskuje, přechází do západních zemí, kde žijí rasisté, xenofobové, antimuslmové a vlastně je tu skoro nikdo nemá rád a oni tu přesto zůstávají.

5 0
možnosti

ellukas

5. 8. 2011 19:14
To není otázka, to je bumerang

Tak pokud Vás reakce Západu na islám irituje, pak co je tím skutečným důvodem? Ptejte se sami sebe proč ?

1 0
možnosti
LA

Lex Aeterna

5. 8. 2011 19:02
Vážený pane

to není Západ vs. Islám či naopak, ale Všechny ostatní vs. Euroatlantická civilizace.

Doufám, že jednou nebudu muset svým vnukům, když se toho vůbec dožiju, vykládat, že kdysi jsme nemuseli povinně pětkrát denně narážet hlavu o zem, a přičmoudlí nebyli páni světa.

5 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Jsem občanem ČR, českým muslimem, jenž strávil roky 2005-2011 v Tripolisu-Libye, kde se věnoval studiu na fakultě islámského vzdělání.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky