Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo chce psa bít, hůl si najde. Pan Lhoťan z jakéhosi důvodu hodlá útočit na svůj někdejší duchovní domov a současně počítá se standardními reakcemi části české populace. Ale takové věci se dějí a dít budou. 

Rád bych ještě k předchozímu článku o Mendelovi, víně a Koránu: Miloš Mendel bezesporu je vynikající orientalista, ale tohle možná přestřelil. Jeho doménou je nicméně současný islám a politický islám a v tom je solidní autor. K té citaci - propříště: Máte zákonné právo doslovně citovat v rozumné míře (tedy ne třeba opisovat celé kapitoly, ale odstavec je v pohodě) z jakékoli knihy jakýkoli text, pokud jej dáte do uvozovek, uvedete zdroj, autora a číslo strany ;-)

1 2
možnosti
TV

proč si dospělí hrají na muslimské extremisty ? Kdyby nebylo na internetu tolik videí, kde dotyčný obhajuje nutnost válek a násilí, kdyby netoužil v ČR zavést šaríu, kdyby to nebyl demagog na desátou, asi bych to pominul jako hru. Takto se ale člověk musí zabývat myšlenkou, jak by ten člověk jednal, kdyby v této zemi žili statisíce muslimů a s nimi i další extrémně myslící lidé. Odpovědí může být pohled do jiných evropských zemí kde je muslimů nebo koneckonců do muslimských zemí, kde se zabíjejí vzájemně muslimské sekty. Nechci tvrdit tak jako někteří, že vy muslimové jste násilníci, ale faktem je, že určité procento z vás inklinuje k násilným řešením a také se zdá, že to většině těch ostatních příliš nevadí ? Neberte to jako útok na vás a na vaší víru, ale jako názor z dostupných informací na internetu (např. viz kázání dotyčného na youtube a další videa z českých mešit) a jako příležitost ujasnit v diskuzi pohled z druhé strany ...

3 0
možnosti
LL

Děkuji Ladislave, že se do toho pouštíš sice držíš skoro linii Větráka a Muneeba co si domluvili a asi řekli i vám co tam chodíte do mešity, ale zveřejnil jsi podstatný údaj, který Větráka  Muneeb popírá a tak jsi prokázal, že lžou. Ještě jednou děkuji a jen co se vyspím to pustím světu :-)

3 1
možnosti
LB

Nevím, co kdo popírá... svůj článek jsem napsal po přečtení zmíněného linku a dál nesledoval vlastní život Tvé "nafouklé blbiny" ...nemá cenu se vyjadřovat k Tvé osobě... konečně rozumní lidé si již o Tobě obrázek udělali.

Jen pro Tvoji informaci: Muníba jsem viděl naposledy na svátek a kromě popřání k svátku jsme nic víc nestihli (jistě si pamatuješ, že tam při takových příležitostech bývá dost mumraj ;) ). Malého Lukáše jsem viděl naposledy snad někdy na začátku prázdnin, když se mihnul v brněnské mešitě... v současnosti bydlím v Praze

Fakt mám na práci smysluplnější věci než se hrabat v blbině dvou Lukášů

2 2
možnosti
Foto

Buďme rádi, že žijeme v zemi, kde atentátníci usilující o život prezidenta i fanatičtí muslimští teroristé střílí jen plastovými kuličkami :-)

6 3
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Jsem občanem ČR, českým muslimem, jenž strávil roky 2005-2011 v Tripolisu-Libye, kde se věnoval studiu na fakultě islámského vzdělání.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky