Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Měli jsme obdobný případ se stejnou cestovkou v roce 2014 a službou garance sněhu.

Řešili jsme to reklamací, pokusem o smír a nakonec soudem. NEW Dama si na nás najala SB Legal, ale naštěstí nám soud pod tíhou důkazů dal za pravdu. NEW Dama nám musela vrátit všechny peníze a uhradit i cestu do Itálie.

0 0
možnosti
JV

Nějak tento váš blog nechápu. Podle smlouvy o zájezdu jste přijeli včera 4.2. Tak si do 8.2. užívejte hlavně lyžování, kvůli kterému jste asi přijeli a nekažte sobě ani rodině dovolenou. Hodně záleží, jaké aktivity chcete na dovolené provozovat. Někdo lyžuje, jiný leží u moře, jak zde již někdo napsal. Podle smlouvy je cena za tento pobyt 4.120 Kč na osobu, bez skipasů a pojištění. All inclusive na svých stránkách CK NEV-DAMA, která se po sloučení stala od 1.1.2014 obchodní značkou CK FISCHER, popsala a žádné balíčky tam nejsou. Tak přeji pěkný zbytek dovolené.

2 0
možnosti
LD

Já vím, že patří pod Fischera a co to mění? Vy u této cestovky pracujete? Jak už jsem psal, před dvěma roky stejná CK, stejná destinace, jiný hotel a balíčky byly samozřejmostí, možná je opravdu chyba v našem očekávání. Ale snad jste z blogu a komentářů níže pochopila, že jde o celkový přístup CK, na náš e-mailový dotaz, který jsme posílali někdy v polovině ledna, stále nemáme odpověď. Na naši telefonickou reklamaci ohledně ALL INC., přes slib odpovědi, také nic.Takto se důvěryhodná CK nechová, aspoň podle mého názoru. Ten článek jsem psal s horkou hlavou, ale důvod jsem také vysvětloval, chtěl jsem znát třeba i váš názor na CK NEV DAMA a rozhodnout se, jestli řešit all inclusive co není all inclusive. Cestovka by s lidmi měla komunikovat a ve smlouvě psát pravdu, nic vím po nich nechci.

1 0
možnosti
Foto

Proč jste jeli přes českou cestovku?

0 2
možnosti
RE

Kamarád jezdí každý rok do Francie s Beta tourem - skipas + ubytování na 8 dní a doprava lehátkovým busem, to vše kolem 8000,- za osobu a nemůže si to vynachválit:)

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych taková normální cena a to All Incl. bych bral jako vějičku k probuzení zájmu.

0 0
možnosti
ON

Třeba na Kanárech jsou resorty i několik kilometrů od pláže. Taky mají all inclusive, které ale nevyužijete když budete celý den na pláži. Tak to prostě je a každý to respektuje. To si musí každý uvědomit co chce. Mít resort dál od lanovky, hned by mě došlo že oběd nevyužiji, bud to budu akceptovat, nebo si vyberu hotel s all in blíž k lanovce, nebo dál pouze s polopenzí.

6 0
možnosti
VH

Ladislave s touto CK jsme byli jednou a zároveň naposledy před cca patnácti lety. Bydlení děs, pokoj jako nudle, proleželé matrace, nápisy v jídelně v češtině...Češi nekraďte housky, a pod. Od té doby jezdíme bez cestovky, vyjde to mnohem levněji a nemáme si nač stěžovat. Před týdnem jsme se vrátili z Neukirchenu, apartmán ve 3 lidech na 6 nocí komplet za 420 E, na sjezdovce, skvělé. ND jsou lotři.Rv

2 1
možnosti
VH

Nechápu to mínus. Jen jsem popsal zkušenosti s touto CK i jako výstrahu pro další zájemce...ale nemusím všemu rozumět. :-)

0 0
možnosti
Foto

Nezlobte se, ale to nemáte pravdu. Vy jedete do hotelu, kde máte All inclusive. Přesně dle smlouvy kterou zde ukazujete. I když ono All inklusive je dle mě dost diskutabilní (pití jen v určitou hodinu apod.). Ale to není podstata problému. Vy požadujete službu (balíček), která není nikde uvedena. Ze strany CK nedošlo k žádnému pochybení. Je bohužel jen Vaší vlastní vinou, že přesně nestudujete podmínky a domníváte se, že je možno něco samozřejmě měnit. Není! To je jako byste v létě požadoval místo výletu, který je v ceně a na který jet nechcete, zaplacení pronájmu lodičky pro vlastní potřebu.

8 0
možnosti
LD

Tomáši, děkuji za příspěvek. Na letní dovolené jsme si zaplatili celodenní výlet a s balíčkem nebyl problém, často je to standard, navíc CK NEV DAMA lyžařské zájezdy s balíčky nabízí. Před odjezdem na dovolenou jsme CK posílali e-mail, kde jsme se na to ptali, bohužel nám neodpověděli. Můj článek vznikl hlavně proto, abych získal názor na tuto CK od jiných lidí. Třeba je opravdu problém na naší straně a měli jsme lépe vybírat. Nechci vše házet na CK.

1 1
možnosti