Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stačí jen vzpomenout Vašeho vůdce :

Babiš s manželkou odvolil v Průhonicích. „Volby jsou referendem o mně“ Nebo jeho respekt ke shromáždění občanů : "Nikdy neodstoupím, nikdy! Nech si to všichni zapamatují" Vy asi problém s páteří nemáte, že?

4 3
možnosti
Foto

J14i28r17i 55C65i80z

11. 10. 2023 12:59

Pokud chcete zmenit klima ve spolecnosti a navazne ekonomicke vysledky statu, byla by zakladni podminkou kompletni zmena zakonu vc. Ustavy. Za vzor by se mohly vzit staty vyspele zapadni civilizace jako napr. Rakousko, Dansko, Belgie ap. Jsou to staty asi srovnatelne poctem obyvatel a jejich system zakonu je provereny. V tomto statecku zustal v podstate system zakonu z doby socialismu a jen se kosmeticky upravoval. Ovsem na takove radikalni zmene musi byt politicky konsensus vsech partaji, coz pri inteligenci vetsiny politiku a jejich zajmu je nemyslitelne. Asi by takova zmena nejakou dobu trvala, ale pak by nas rychle posunula smerem k zapadni civilizaci misto dosavadniho setrvani v kolonce "postbolsevicky". Po r.89 jiz se o zmene zakonu diskutovalo v OF, ale zakladatel ODS z Prognostickeho ustavu UV KSC to domitl. Vubec jsem o tom nevedel, ale pri posezeni v oblibene cukrarne mi o tom vypravel muj dlouholety pritel a byvaly primator naseho mesta. Byl tehdy ve vedeni OF. Jinak je to marny, je to marny, je to marny..

0 0
možnosti

Vy jste projeli dvě referenda za sebou, tak se tím řiďte a nešiřte bludy...

1 1
možnosti
Foto

Vy anonisté pořád s tím referendem.....To jste vykřikovali už při parlamentních volbách a jak jste dopadli. Pak jste to vykřikoval i při prezidentských volbách a dopadli jste ještě mnohem hůř. Referendum je referendum a volby jsou volby. Počkejte si dva roky a dočkáte se. Vlastně ještě budou evropské volby, pro vás samozřejmě referendum.

7 5
možnosti

P71e42t87r 71B64u78r74i74a54n

11. 10. 2023 9:24

Líbí se mi, jak jste na úvod bystře zmínil, že se to týká jen vlád od roku 2020. Jako by to byl nějaký mezník. To je hned vidět ta objektivita a upřímnost vašich myšlenek.

7 0
možnosti

Taky mě to pobavilo. A hned jsem si vzpomněl na půlmilionovou demonstraci proti tehdejší vládě a jejím praktikám.

4 0
možnosti

Pane Lachmite!

Sbírku pravd, polopravd a lží označuji pojmem pokročilý trolling.

Žijeme ve sféře vlivu ruských tajných služeb a jejich hybridní válka je u nás, v Evropě, v Americe i Africe velmi úspěšná.

Slovenské volby byly referendem o zacílení politiky ve směru proruském nebo proevropském! A u nás to čekáme za dva roky. Prorusky orientovaní politici již dneska vedou svoji lživou a trolingovou propagandu!

7 3
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 15,90
  • Průměrná čtenost 358x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5