Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak, tak. Správná vláda nešetří, ale přidává.

4 1
možnosti

Sama sobě, na úkor daňových poplatníků ?

0 0
možnosti

Jsem důchodkyně a necítím se jako lovná zvěř ani jako okradená. Okradená bych se mohla cítit, kdyby se mi za této vlády důchod snížil, ale mně se od loňského ledna zvýšil o 5500 korun. Je v tom, pravda, výchovné za tři děti, které prosadila bývalá ministryně Maláčová, ale i čtyři tisíce jsou hodně. Nepamatuji si, že by se kdykoli před loňským rokem valorizovaly důchody dvakrát ročně. Neznám ve svém okolí jediného důchodce, který by neměl kde bydlet nebo umíral hlady. Spíš mě velmi trápí, že ty dluhy budou platit naše děti a vnoučata.

6 7
možnosti

A takovou výši inflace a cen pamatujete?

10 4
možnosti
Foto

Za 18 let týto vlády se mně důchod zvýšil o 2000 Kč a průměrně s ezvyšovala o 4 000Kč. Nemám pocit, že bych byl lovnou zvěří a ani naši známí. Jsme spokojeni. Naši známí důchodci mají už nakoupené lázně a zahraniční dovolenou.

7 8
možnosti

Vidíte a takovou hloupost co jste napsal Vám v klidu oplusuji 😋👎

5 5
možnosti

Akorát jsem na návštěvě u matky důchodkyně. Spokojená, daň z nemovitosti uhrazena, plánuje si nějaké výlety, samostatná, k obědu jsme zajeli na pokebawle, který chtěla zkusit, natáhla na nohy nový adidasky, který si koupila taky z důchodu, atd, atd. Prostě lovná zvěř přesně podle vašeho strhujícího vyprávění. Rád vás s ní seznámím, abyste měl jasněji, bratře. Jste z ČSSD, že?

8 6
možnosti

Asi si myslíte,že Zeman+Babiš budou lepší.Ne nebudou.Konec mejdanu na Titaniku.

5 6
možnosti

Proč myslíte že mejdan na Titaniku skončil....😋👎

5 3
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 15,90
  • Průměrná čtenost 358x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5