Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

MFF, to jsou filmy a atmosfera. A ano, take party pro celebtity, jako na kazdem jinem festivalu. Pro K. Vary, spise ospale lazenske mesto ve srovnani s Prahou, je to kazdorocni svatek.

2 0
možnosti
OD

Á, už je to tady! Takové to klasické, socanské - sebereme prachy festivalu, raději natřeme lavičky a postavíme dětem prolézačky.

Postavme to na závisti a nenávisti a nemůžeme prohrát.

Humus. A tohleto se vecpalo do obvodní radnice. No jen počkej, Lachnite, všeho do času. A pro tebe je načase, abys čuchnul po letech zase k práci po tom flákání se za naše daně.

Lachnite, na festivalu jsem třicet let nebyl, ale vždy ho budu financovat ochotněji než cokoliv, co má něco společného s tebou.

5 6
možnosti
JZ

Filmový festival v Karlových Varech je významnou kulturní událostí, která je i významným finančním přínosem pro Českou republiku a samozřejmě hlavně pro Karlovy Vary. Oni návštěvníci také musí jíst a někde bydlet.

3 5
možnosti
Foto

Což platí zejména pro ty méně movité "batůžkáře", co se stylově stravují z vlastního batohu a nocují pod stanem, ze kterých má radnice K.V. téměř dokonale úplné houby.

5 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 15,90
  • Průměrná čtenost 358x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5