DR

Nalijme si čistého vína. Všichni víme, že pokud by ČT byla přístupná pouze těm kteří si ji zaplatí, tak by ji sledovala pouze ta hrstka nadšenců, kteří na ní pějí ódy. Tudíž celkově skoro nikdo.

A to přece ti, co o tom rozhodují, nesmí dopustit.

PC

Kolik je hrstka nadšenců? Stačí řádově. Dík.

SD

Koncesionářské poplatky by měly sloužit k provozování stanic typu ČT24. Pak řekněme na vzdělávací pořady, programy pro zdravotně postižené, apod. A na to by jejich současná výše stačila luxusně.

Ale nevidím důvod, proč povinně přispívat třeba na tvorbu krimi seriálů nebo zábavných show. Či na provoz pěti stanic Českého rozhlasu.

Foto

J82a86n 26Š63i76k

4. 7. 2024 12:52

Všichni co vyděláváme, platíme i za to, za co nechceme. Nebo Vy snad rád platíte daně? Já bych rád platil výrazně méně, protože bych chtěl aby bylo výrazně málo zastupitelů, třeba v Praze...Hezký den

Foto

Do demokratického státu "nezávislá veřejnoprávní" televize nepatří a měla by být nahrazena demokratickou pluralitní televizí, kde by byl vysílací čas přidělen politickým stranám podle poměru získaných hlasů do sněmovny.

Koncesionářské poplatky se platily i za vlády ANO. Ale teď, když se to hodí, tak s tím Babišův vlezdorektista vyrukuje.

Pane Lachnite, pište raději jen o vašich návštěvách důchoďaků na Praze 5, jiná témata jsou nad vaše síly

JH

J48a73n 83H28r39u87š36k26a

4. 7. 2024 13:43

Já nechci platit důchodovou daň nebo zdravotní daň a musím...

Svět není fér...

  • Počet článků 155
  • Celková karma 14,91
  • Průměrná čtenost 360x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5