Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Materiální hodnoty upřednostňují všichni politici, kterým je obecné blaho volné jako zimník občana seschlého letním žárem na konci srpna a pohřešovaného od lednových mrazů, v nichž, usednuv na placatý kámen jižního svahu, dokončil svou životní pouť.

Také ti, pro něž mají marketingové exhibice větší cenu než je třeba čest vlastního syna. Ale vzpomínám si v tuto chvíli na jediného takového politika. Na toho, o němž pan soudce Šott sdělil, že musel vědět, kdo zfalšoval podpis A. Babiše mladšího. Materiální hodnoty upřednostňují také ti, pro něž je lež součástí technologie moci a jsou ochotni ji tolerovat, což, zdá se, zvládají i členové Vašeho hnutí.

0 0
možnosti
Foto

Možná jsem indisponován, ale ve Vašem textu nenacházím informace dokazující příklon Pirátů ke sňatkům z rozumu.

Ke vztahům v rodině: Atmosféra ve společnosti ovlivňuje kvalitu prožívání jejích občanů. Nespokojenost, nedůvěra v politickou reprezentaci, vědomí cíleného rozdělování společnosti a tedy pochybnosti o pozitivním vývoji - to vše nutně negativně ovlivňuje životy lidí. Vznikají tak různá napětí, pocity nejistoty, nervozita a rozlady projevující se negativními emocemi. Václav Havel to kdysi stručně a výstižně nazval blbou náladou. Ta, jak je známo, rozhodně do vztahů nepřináší harmonii. Snad jen v extrémních pocitech ohrožení může lidi více semknout (tedy i v rodině).

V nepříjemné atmosféře a v pocitech nejistoty lidé logicky mají potřebu klást politikům otázky a očekávají odpovědi. Odpovídají jim? Jsou členové hnutí ANO výjimkou? Jsou v té přezíravosti jiní? Nebo panuje mezi politiky napříč všemi stranami a hnutími vzácná tichá shoda o tichu?

1 1
možnosti
ZZ

V jejich programu se například píše, že „Piráti výrazně sníží počet placených zastupitelů“ a také, že „je třeba šetřit, ovšem politická reprezentace musí začít u sebe“. Tolik pirátské předvolební slibování.

Skutečnost :

Šest pirátských zastupitelů z Prahy 5 po volbách přijalo jako „odměnu“ za podpis koaliční smlouvy šest placených postů. Piráti Prahy 5 před volbami sice slibovali snížení počtu placených zastupitelů, ale se zavřením volebních místností se u nich dostavil absolutní výpadek paměti. Do dalších obecních voleb jsou to přece čtyři roky, takže občané pirátské předvolební sliby chyby do té doby nejspíš zapomenou.

:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 14,09
  • Průměrná čtenost 354x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5