Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pravda je, že reklama hnutí ANO (o největším hnusu prezidentské kampaně), v níž figurují jeho nejmenovaní členové, jejich nejmenované ratolesti a nejmenované školy (jedna údajně pražská) vyšla mnohem levněji.

Ovšem má to příchuť zpravodajských her StB či ŠtB.

2 2
možnosti
ZZ

To si ale platili sami, ne ?

2 0
možnosti
Foto

O tak velkém finančním kroku a výdaji by měli občané hlasovat. Jenže nemohou. I když nám zákon "O všeobecném referendu" sliboval například také expremiér Bohuslav Sobotka (2014-2017), zákon smetl ze stolu. O jeho zavedení usiluje SPD a není bez zajímavosti, že největšími odpůrci tohoto zákona jsou demokraté každým coulem, co si dali slovo demokracie dokonce do svého názvu - ODS. Protože, podle nich "nesmí mít nikdo jiný jiný názor, než oni sami".

9 6
možnosti
LS

Jistě, o velikém výdaji 42 milionů je třeba uspořádat referendum za několik miliard.

Chtělo by to také trochu přemýšlet

6 4
možnosti
ZZ

Nikdo ty úspěchy této vlády nevidí - a bude ještě hůř !

Proto je potřeba se alespoň pochválit na reklamních plochách, když v reálné praxi jim to nejde !

12 5
možnosti
JK

Oh, člen ANO nechce ždímat státní kasu, kterou kdosi podivně zadlužil

6 12
možnosti
LP

Jo aha. Ždímání státní pokladny je v pořádku, protože ti kritizoval člen ANO. A až nějaký člen ANO kritizuje vraždy, tak budou pro Kubíčka taky v pořádku.

4 0
možnosti
AL

A což tak třeba náklady 100 mil. na neúspěšnou kandidaturu Prahy na pořádání olymp. her? Pan Bém to pak obhajoval, že Praha se aspoň na chvíli objevovala v souvislosti tak slavnými městy jako Los Angeles a další

7 1
možnosti
SB

To bylo přeci jenom alespoň trochu obhajitelné, jelikož promátor Bém navenek propagoval Prahu jako takovou, nikoli vládnéí koalici, která v Praze tehdy vládla.

Ale to, o čem pojednává tento článek, je čirá propagace vládní koalice.

5 1
možnosti