Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vaše články beru s rezervou, většinou se jedná o "ANOlípackou" latinu, ale tento vámi popisovaný návrh z pera poslankyně ODS Zajíčkové je skutečně z kategorie hovadin. Jinak pokud jde "no-go" zóny, ty nejsou z ř i z o v á n y, ale vznikají.

2 0
možnosti
RP

Kdyby tento návrh podal kdokoliv z ANO nebo SPD tak už to zpusobi poprask. Jste první kdo k tomu nesmyslnému návrhu napsal tady článek a naprosto s Vámi souhlasím. Děti jsou jak pytel blech víme to všichni z vlastní zkušenosti... do toho občas pejsek bez vodítka a nebo nějaký zatoulaný feťák který si muže neoplocenou školku splést s parkem. Ona paní navrhovatelka se jako starostka Prahy 5 zastávala ředitelky školky která servírovala jídlo dětem na pytlích na odpadky přestože i hygiena byla proti..Prostě asi nové progresivní metody.

5 1
možnosti
JB

katastrofa je. že někdo jako paní Zajíčková, která se na tvorbě vyhlášky podílela, je v parlamentu.... doporučuji počtení ve Wikipedii, hlavně kauza o hygieně v mateřské škole v místě, kde starostovala, je v kontextu její snahy o "moderní hygienická pravidla" až k popukání.

6 0
možnosti