Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Optimismus mě občas rozněžní...

0 0
možnosti
VR

Myslím si, že národ nejlépe dokázal vystrašit bývalý prezident Zeman, který jednou hrozil, že jeho soupeř chce přivolat sudeťáky a při druhé volbě pak hrozil, že jeho další soupeř otevře hranice emigrantům. Evidentně lhal, ale to voličům zřejmě nevadilo a takto zvolená hlava státu se úspěšně prochlastala desíti roky a z Lánského zámku si vybudovala pohodlnou eL-Dé-eNku k trávení svých pyžámkových dnů. Mohl bych volit slova našeho klasika. "Kdo z vás to má?"

0 1
možnosti
TT

Vždyť měl pravdu. Knížepánův nohsled Herman byl jasným propagátorem sudeťátství a jeho jiný soupeř (na jménech až tak nezáleží) už otevření hranic musulmánům a čerňochům stvrdil podpisem.

0 0
možnosti
Foto

To Vás inspiroval pan Babiš tím, že strašil tím "největším hnusem" volební kampaně? Mám na mysli především toho učitele, který porušil zákon o ochraně osobních údajů a po němž není dva roky po volbě prezidenta ani stopa. Ani po těch členech ANO, jejichž ratolesti byly údajně na školách ponižováni. V politice jsou vskutku strašidelní lidé.

0 1
možnosti
JK

Jako například když váš šéf Andrej Babiš s doprovodem televizních kamer přicupital k Pražskému jezulátku.

0 1
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 15,89
  • Průměrná čtenost 358x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5