JH

J51a74n 20H26r98u17š94k29a

30. 5. 2024 12:32

A přitom bytů je dost...minulá vláda jich postavila tisíce za peníze z ETT a stojí hned vedle haly pro Sáblíkovou a jsou kolem také ty školy a nemocnice...to jste zapomněl připomenout!!!

ZH

Vedle té haly bych nechtěl bydlet. Lidi tam furt hulákají, jak povzbuzují Sáblíkovou.

AL

Škoda že ve volbách nezvítězil 25085 a Mastná Alča. To by bylo bydlení zadara s dodávkou basy piv/erosenky (nehodící se škrtněte) do každé domácnosti.

ZH

A autor by to jistě osobně rozvážel po Praze 5.

Foto

Nějak autor cudně mlčí o tom, že ČR patřila k zemím s nejnižší daní z nemovitosti.

Jinak autor ideově nepřekvapil - blog napsaný podle odsouhlaseného schématu majitelem hnutí: napadat vládu, ohánět se spravedlností a starostí o sociálně slabé spoluobčany.

Je evidentní, že čtenáře má za hlupáky s Alzheimerem, jinak by nemohl tvrdit, že "máme zřejmě nejprolhanější vládu v novodobé historii, řídící se pětikoaličním heslem „slibem nezarmoutíš“. Nebyla to jejich vláda, která slibovala důchodovou reformu? Neslibovali reformu zdravotnického systému? Neslibovali zeštíhlení byrokracie? Neslibovali boj proti korupci? Neslibovali zrušení trafik pro "vyvolené"? Nelhali o dostatku roušek ve skladech na začátku covidu? Nelhali o zaplacených demonstrantech na Letné? atd.

Ale budou do nekonečna a bez nejmenší sebereflexe opakovat opakovat narativ, že současná vláda je ta nejprolhanější, a věřit, že hlupáci zapomenout na jejich neskutečné lhaní....

ZH

On je na to jednoduchý princip: 100x opakovaná lež se stává pravdou. A tak (v ANO) lžou, lžou a lžou, až do úplného omrzení.

ZH

Pane Bože, do čehos to duši dal?

Jako člen zastupitelstva nám tedy jistě rád prozradíte, z čeho chcete hradit provoz obce? Cesty, osvětlení, městkou policii atd.?

Po pohledu na Babišovo drahé rohlíky mě zvýšená daň z nemovitosti už nijak nepřekvapila.

A když už tedy píšete o lhaní, co říkáte na několikeré odsouzení vašeho (ne)majitele za lhaní?

PZ

No i na municipální úrovni by šlo použít návod od Šilerové jak si půjčovat a přitom nedělat dluhy

Doposud jsem za byt a zahrádku platil 500 ročně. Po tom "šíleném" zdražení teď platím 850, to je asi 71 Kč za měsíc. Za pivo vydám měsíčně mnohem více.

ZH

Zkusil jsem svou roční daň (ve vilové čtvrti s koeficientem jako v Praze) přepočítat na obědy (bez pití) v blízké hospodě (hotovky) a vyšlo mi to na cca 15 obědů. To ještě jde, nebudu kvůli tomu dělat povstání.

LV

Lachnite - ano, ztratil jsem k Vám veškerý zbytek úcty - koho chcete na takovou snůšku hloupých řeči nachytat?

  • Počet článků 153
  • Celková karma 12,69
  • Průměrná čtenost 357x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5