Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ja som ešte rok pred revolúciou v prvom ročníku musela robiť konspekty z diel rôznych autorov, aj V.I.L. a památám si približne dva...„„V politike nie je žiadna morálka; je to len skúsenosť. Démon môže byť užitočný, pretože je to darebák.“ A ešte jeden:"Keď zvíťazíme na celom svete, postavíme v uliciach najväčších miest verejné záchody zo zlata"...

0 0
možnosti
JR

J82a71n 34R64á85ž

20. 7. 2023 18:57

Nebinárni děti, to jest děti u nichž neurčují pohlaví chorozomy, ale jejich momentální nálada nebo progresivní rodiče, se mohou rozhodnout jak chtějí. Když budou mít náladu považovat se za kluky, tak budou chodit na klučičí záchody a když se ráno probudí řeknou si, dnes jsem holka, tak i s pindíkem mezi nohama budou chodit na holčičí záchody.

Já v tom problém nevidím..

0 0
možnosti
JM

J78a60n 24M13a47r12e35k

20. 7. 2023 18:06

Když jsem byl malej kluk, ve škole jsme měli dva záchody. jeden pro dívky a jeden pro chlapce.A z nějakých neznámých důvodů chlapci chodili na záchody chlapecké a dívky na záchody dívčí. Jak to bude ted' v době politické korektnosti, když je pohlaví 56? To bude ke školám přistavěno několik bloků záchodů?

2 0
možnosti
PK

O tom nic nevím, řeší to i někdo jiný, kromě Vás?

0 2
možnosti
HH

Ono to řešilo a vyřešilo MŠ, Práce a sociálky a MZ. Povoluje takové záchodky ve školách.

2 0
možnosti
LV

ANO, ANO, volby se blíží. Sice "jen" do Europarlamentu, ale to je jedno. Zase bude čas vyvěsit profláklé obličeje, které mají Andreje v mobilu, a pro mnohé i šance užít si pár minut slávy. A když Andrej Bůh dá, tak i teplého místečka v Europarlamentu.

Hodí se jakékoliv téma, že?

2 4
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 15,90
  • Průměrná čtenost 358x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5