Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mnohokrát dokola a pěkně nahlas... Tak to bude asi nějaká developerská lobby. Hudební či jiné smyčky , jsou-li použity s agresivní vehemencí, mohou způsobovat i pocit uvíznutí v bezčasí. Tímto druhem mučení by se dalo dosáhnout vyhnání části obyvatel z dosahu amplionů, výprodeje nemovitostí pod cenou, a po vypnutí hudby by se mohly prodat s pohádkovým ziskem:-)

Panu Milanu Vrkočovi rozhodně nelze upřít odvahu přijít s takovým nápadem. To, že nepodal návrh na obtěžování občanů anonymně, svědčí o tom, že to myslí vážně.

PS:

Je pro mne úlevou, že už jsem dlouho neslyšel pana Babiše mluvit o spiknutí a polistopadovém kartelu. Z toho jsem míval také dojem neúprosné časové smyčky.

Mimochodem, už se Vám svěřili Vaši kolegové z hnutí ANO, jak byla vyřešena ta nepěkná záležitost s oním " největším hnusem" ve školách jejich ratolestí, nebo zůstávají dál v anonymitě? "Věc se řeší", napsal mi pan Holoubek. Nějak se to vleče, nemyslíte?

1 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 14,09
  • Průměrná čtenost 354x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5