Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J20a34n 68R51á13ž

10. 9. 2023 17:42

Nevím, zda je to pravda, ale je to uvěřitelné. Nějaký dobrý člověk napsal, že v době digitalizace státní správy máme víc úředníků než bylo za komunistů..... a to se vše dělalo ručně a jediným kompjůterem byla ruční kalkulačka.

0 0
možnosti
Foto

Existuje velmi podrobná statistika o "státních" zaměstnancích, která i přes možné výhrady poskytuje velmi zajímavě vývojové a komparační informace. Tak např. ve vládních institucích je zaměstnáno téměř 900 tis. osob (přepočtený stav!). To není málo, že....

1 0
možnosti
JK

Milý pane z ANO, co se týká přebíhání z jedné strany na druhou, tak ve vašem vládním prohlášení z roku 2018 se píše: budeme dlouhodobě stabilizovat státní dluh ve vztahu k HDP a udržíme ho na nízké úrovni.

Aby bylo jasno, kdo tady přebíhá a v jak důležitých anebo nedůležitých věcech to dělá.

1 0
možnosti
Foto

Netvrdím , že nemáte pravdu, ale ta vaše pravda je silně licoměrná. Vy jste také voličům na parlamentní úrovni slibovali snížení počtu státních zaměstnanců a tím snížení výdajů. Opak je však pravdou. Vy tu pláčete nad 2 piráty (nehájím je, chraň Příroda), ale počet státních zaměstnanců narostl o cca 10 tisíc. 10000!!! Takže se blížíte k historickému rekordu 500000 osob.

To jste šikulové, co?

4 2
možnosti
JD

Jasně, asistentky do škol, hasiči, vojáci, policisté.

Plivnout je ovšem třeba!

1 3
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 15,90
  • Průměrná čtenost 358x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5