Sliby, chyby, realita

Kupředu levá zpátky ni krok a nebo se dá volit taky jinak?                                                                                                                                                                           

Občanům se otvírá široká nabídka NOVÝCH kandidátů do poslanecké sněmovny. Rakouský občan. Člen národní fronty, nejschopnější ekonomický alchymista v historii České republiky. Šikovný a všehoschopný konfident STB, zuřivý obhájce všech dotací, kde ovšem vždy zapomíná dodat, že jsou výhodné pouze pro něho, rozhodně ne  pro občana České republiky. Nová předsedkyně modrých, která se zjevně před několika dny probudila z kómatu. Nikdy reálně nepracující vystudovaný nezaměstnaný v pohodě x let rozkrádající poslanecké náhrady, protože někde na sociálnědemokratickou vilu vzít musí. Nebo druhý nejoranžovější, který má skoro tolik funkcí jako je stránek v telefonním seznamu, prostě jeden hlasatel světlých zítřků lepší než druhý a vše ještě podpořeno heslem s evropskou unií na věčné časy a nikdy jinak. Někteří v uplynulých letech dokázali, že politika v České republice zjevně nemá dno. Většina výše uvedených má jednoho společného jmenovatele, už nám v minulosti v mnoha různých placených funkcích dokázali, jak jsou všehoschopní a připraveni pracovat pro občana, akorát, že teď v těch reáliích musíme žít.
Už se zase těším na vyhrocený předvolební souboj socialistické pravice se socialistickou levicí a možná zase přijde i nějaká mobilizace. Občane, jestli máš ještě v hlavě, po mediálním vymývání mozků, aspoň nějaký zbytek rozumu, tak si aspoň zkus projít výroky všech těchto novodobých hlasatelů socializmu a kolektivizmu, minimálně před minulými volbami a srovnat si to s činy za celé volební období, pak se totiž objeví reálný obraz celé naší politické scény a ne jenom nekonečná mediální pozitiva a sociální jistoty.
Vždycky platí, že když někdo zvyšuje daně je to SOCIALISTA i kdyby si na sebe vzal dvacet nových obleků a nechal si vytáhnout obličej až na zadel.
Nevoliči pojďte klidně volit stranu přátel piva, ale každopádně pojďte volit a neseďte doma, jinak váš hlas propadne velkým stranám, propadne peklu. Mimochodem je tady jedna strana, která vám dokáže snížit daň z potravinářského lihu, což samo o sobě sníží jeho cenu a proto se ho nevyplatí pokoutně načerno vyrábět a ani nebude socialisticky potřeba najímat další úředníky a zavádět další a další nesmyslné kontroly a zvyšovat počty zaměstnanců represivních složek, které se také kupodivu musí z něčeho zaplatit, rovná se vyšší daň. Socialistické sliby musí vždycky taky někdo zaplatit a kupodivu je to vždy pouze daňový poplatník. Socialistické sliby rovná se jedna ruka zasunutá hluboko ve VAŠÍ kapse.
Ale přes všechno výše uvedené stále existují i alternativy http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A9_politick%C3%A9_strany.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Lácha Ml | čtvrtek 15.8.2013 20:09 | karma článku: 7,60 | přečteno: 353x