Mediální masáž nebo kritické myšlení?

Republikový mediální výběr se nám poslední dobou smrksnul na výběr stran z levé nebo pravé strany socialistické mince. Opravdu dnes ještě někdo věří, že chemické pokusy na státním rozpočtu dokáží přinést občanovi nějaká pozitiva? Alchymie kreativních ředitelů zjevně účinkuje daleko lépe než realita.

Mediální masáž v současnosti dosahuje svého vrcholu a opět je veřejnosti vnucována představa, že tady máme pouze parlamentní """pravicové""" strany ODvážní Socialisté nebo STOP09 a když se to bude dostatečně dlouho opakovat, občan tomu také uvěří. Shodou okolností jsou ale právě vládními stranami a jejich legislativní kroky jasně ukazují, že k liberální pravici rozhodně nesměřují a ani směřovat nechtějí.
 
Bud chceme být svobodní občané ve svobodném státě a mít možnost hlasovat a volit si své zástupce nebo pouze tupě překládat a schvalovat Bruselskou agendu, kde jak se ukazuje, nemají s tím naši zákonodárci žádný problém http://www.youtube.com/watch?v=Qphv7pY3mgI&lr=1.
Zvyšování platů ústavních činitelů v okamžiku, kdy se nepodařilo dodržet schodek státního rozpočtu a vzhledem k předvolebním slibům vládních stran je tak již jen dalším plivnutím do tváře českého občana, ale mediálně bude jistě zasunuto zcela do pozadí.
Mediální zpravodajství musí dnes nutně obsahovat domácí katastrofy, zvýšení daní, poplatků a tak podobně, aby občan přemýšlel, kde na to vezme, popřípadě se bál vyjít na ulici, kde by se mohl srocovat a vytvářet nespokojený dav.
Občané myslete, politik, který si zvyšuje platové ohodnocení v situaci, kdy je potřeba naopak co nejdříve vyrovnat státní rozpočet, rozhodně na zájmy občanů nikdy myslet nebude.
Uměle marketinkově vytvořená značka STOP09, už má totiž v roce 2013 notně prošlé datum doporučené spotřeby, a ani kompletní polepení republiky nedokáže zakrýt naprostou filozofickou prázdnotu strany STOP09. Ať se každý občan zamyslí, jestli kupuje prací prášek kvůli tomu co je na etiketě nebo kvůli tomu co je skryto uvnitř a jestli nutně potřebuje prací prostředek sponzorovaný EU.
Občané, pokud opravdu chcete více ekonomických a občanských svobod, je potřeba proto něco udělat a podpořit Stranu svobodných občanů, stranu která vám dokáže REÁLNĚ snížit daňovou zátěž.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Lácha Ml | úterý 5.2.2013 12:03 | karma článku: 9,54 | přečteno: 301x
  • Další články autora

Jan Lácha Ml

Méně EU, více občanovi

10.5.2019 v 11:51 | Karma: 18,00

Jan Lácha Ml

Sliby, chyby, realita

15.8.2013 v 20:09 | Karma: 7,60

Jan Lácha Ml

O inflaci

9.7.2013 v 10:09 | Karma: 4,58