Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

kizt

6. 4. 2012 10:15
Ať se to někomu líbí nebo ne

Topolánek se prostě musí zodpovídat z nedávné doby, kdy byl nejvyšším představitelem této země a jeho velmi časté pochybné rozhodnutí, které neomylně vedli k lidem typu Dalíka, Janouška, Béma, Langera Řebíčka atd. atd. Není možné si namlouvat ,že je Topolánek dnes soukromá osoba a že může na každého vystrkovat jeho pověstný prostředníček. Lze jen doufat ,že nebude dlouho trvat a bude na něj podáno trestní oznámení a vše bude řešit soud protože přeci musí platit, že na každou s.... se vaří voda.

2 0
možnosti
R

raks

6. 4. 2012 17:12
Re: Ať se to někomu líbí nebo ne

a jak budete to trestní oznámení formulovat? Že se nešel zpovídat Bublanovi na komis?

"Lze doufat, bude podáno", nechcete být konkrétní ? Kdo na něj asi to trestní oznámení podá ? Nečas, Bém, Janoušek?

Tipněte si, naivko.

0 0
možnosti
PK

repanak

6. 4. 2012 10:05
Špičkový politik nemůže být žádný beránek

ale Topolánkovy způsoby - nejen arogance, ale jak říkal ve slavné SMS náš velký kormidelník - prázdnost a falešnost, jsou daleko za hranicí tolerance. Ale u nás se lepších asi nedočkáte.

1 0
možnosti
VJ

velký jarda

6. 4. 2012 9:51
ani se mu nedivím

že takto reaguje. Ať by cokoliv řekl, stejně to ti přitroublí pisálci napíší úplně jinak tak se mu nedivte, že se nevyjadřuje vůbec. To není arogance . Jen blbec udělá tu samou chybu dvakrát.

3 0
možnosti
L

lomihnát.

6. 4. 2012 9:21
Zajímat vás to může, mě taky zajímá leccos.

Tak si to zjistěte a nevotravujte Topolánka, pokud vám vadí, že vás odkáže do správných mezí slovně nebo vztyčeným prstem.

On je dnes soukromá osoba, jeho čas je pouze jeho a pokud nemá povinnost vůči státním orgánům, nemusí vám ani novinářům říci vůbec nic. Nic pěkného si o něm nemyslím, ale to, jak se umí vysmát lidem vašeho typu, u něj velmi oceňuji.

1 0
možnosti
JK

Jaroslav Kysilko

6. 4. 2012 9:50
Re: Zajímat vás to může, mě taky zajímá leccos.

Dobrý den,

děkuji vám za váš názor.

Respektuji, že vás zajímají jiné věci. Nesouhlasím s vámi však v tom, že by měl být Topolánek jako v současnosti soukromá osoba zbaven zodpovědnosti a povinnosti vysvětlovat záležitosti týkající se doby, kdy byl premiérem České republiky. Zvláště, pokud je důvodné podezření ze spáchání trestného činu.

Přeji vám pěkný den, JK

1 0
možnosti