Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

autor_tohoto_blogu

26. 3. 2012 21:45
Tolik vězení nemáme

Problém je, že takhle se kamarádíčkuje a krade všude. Všechna ministerstva, všechny kraje, všechny městské úřady. Žiju a podnikám na maloměstě a myslíte si, že je to tady jiné? To je Bém-Janoušek v bleděmodrém. Kdybychom všechny straky chtěli zabásnout, tak je půlka úředníků, a půlka těch co s nimi kamarádíčkují, v lochu. Tak velká vězení tady nemáme - už takhle jsme na evropské špičce v počtu vězněných - a oprávněně - máme na stejný počet obyvatel o polovinu víc policajtů, jednou tolik vězněných, a krade se u nás snad čím dál více, čím dál více bez skrupulí. Prezident Klaus ještě odposlechy odsoudí, místo aby odsoudil zlodějolháře - co také čekat od toho, kdo si přivlastňuje propisky, že? Vykydat tenhle hnůj znamená vyhnat republiku jinam, v cizině si tohle dovolí málokdo, i málokdo z Čechů.

1 0
možnosti
C

carolusI

26. 3. 2012 21:36
Je to smůla

Když odstraníme všechny parazity a štěnice, rázem se vyprázdní jak parlament tak všechna ministerstva a co si pak počneme ?  Najít alespoň padesát poctivců. ktsří by se dobrovolně ujali úkolu ten svinčík vykydat, bude nadlidský úkol.8-o

1 0
možnosti
LT

snickim

27. 3. 2012 14:57
Re: Je to smůla

Souhlasím. největší problém je najít ty poctivce. Jak se teď ukazuje u VV, tak to není vůbec jednoduché. Nová strana a noví lidé ještě neznamenají změnu stylu. A to nehodnotím, kdo je v tomto případě vinen. Ať je to ten nebo ta výsledek je stejný.

Jenže co teď? Jak se ukázalo, tak cesta výměnou stran za nové zrovna nefunguje. Osobně vidím šanci snad jedině v tom, že tyto nešvary budou odhalovány a medializovány. Jenže i tady stojí jedna velká otázka. Jak víme, že za nitky netahá někdo v pozadí a jen nám nepředhazuje zrovna někoho nepohodlného (rozuměj pro něj) a že se nám všm v pozadí nesměje? My si budeme myslet, že jsme se konečně dočkali spravedlnosti a ona tu ve skutečnosti žádná být nemusí.

Vím, zní to celé jako dost silná paranoia, ale bohužel si myslím, že je to tak.

0 0
možnosti
JK

basbas007

25. 3. 2012 17:32
Tesat do kamene

"Řekl bych, že je nyní nejvyšší čas odstranit z politiky všechny parazity, štěnice a zloděje, zcela bez slitování je postavit před soud, za jejich vědomé trestné činy je odsoudit a poslat do vězení."

Ovšem autor zcela zapomněl uvést alespoň jeden dobrý a reálný nápad, jak toho docílit. Připomíná mi to autory Holešovské výzva. Také jsou to jenom výkřiky do tmy.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

26. 3. 2012 3:13
Re: Tesat do kamene

Augusto Pinochet

0 0
možnosti
Z

Zoro.Vomáčka

25. 3. 2012 17:01
...toz ja si zas myslim....

X...ze dyby slovanskej, orientalni knedlikov, kterej vod nepameji jede system svejk,

X...bratrstvi kocici pracky, kaprici, Maorska princezna, cistej kristal,

X...bracha na brachu, vodklonit, co se da, propiska corknuta hradni atd.......

X...zmenil system, tak by tu nastal silenej zmatek, boleni hlavy, deprese a sebevrazdy...

X...anzto to proste neni v nasi vychodne-orientalni-slovansko-knedlikovy nature......Narod sobe - a nic nemenit !

0 0
možnosti
E

evelin-jo-evelin

26. 3. 2012 14:08
Re: ...toz ja si zas myslim....

X...Nemůžu si pomoct, ale Váš literární počin nemá hlavu ani patu a rozumí mu snad jen ten, co hulí stejný svinstvo jako Vy.:-):-/:-)

0 0
možnosti
JH

Jahnn

25. 3. 2012 16:18
Je úžasné, kolik návodů řešení té státní generální zlodějiny

mají diskuteří. Vše ovšem v duchu: mělo by se,  nutno uzákonit, odříznout od, zmenšit korupční prostředí tad. atd. Nic z toho je realizovatelné, neboť na všem mají prst zákonodárci, zastupitelé, poslanci, senátoři, vyšší úředníci atd. Ti mají prostředí nastavené tak, aby z něho vydolovali maximum. A sami dobovolně si ten systém nezmění. Ovšem pozor, všechny ty lidi posíláme do jejich křesel my, voliči. Takže to je na nás, dámy a pánové, co s tím uděláme. Co se jeví alespoň trochu reálné je dávat co proto proradným mediálním lhářům manipulátorum a podobné svoloči, která zlodějský systém podporuje za jidášský groš.

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

25. 3. 2012 16:03
Soudci sami přiznali,

že hranice jejich zkorumpovatelnosti je 80 tisíc. Takže pro lidi jako Janoušek žádný problém

0 0
možnosti
R

raks

25. 3. 2012 20:57
Re: Soudci sami přiznali,

zašlete odkaz, chci mít jistotu, že je to správná suma, až ji budu nabízet

0 0
možnosti
M

maruširi.vr.11

25. 3. 2012 11:11
K tomu odstranění asi tolik

mafie je tak prorostlá touhle společností, že na nějaké soudy a odsouzené rychle zapomeňte. Tohle se dá vyřešit už jenom krvavou revolucí. Bohužel.

0 0
možnosti
Z

Zoro.Vomáčka

25. 3. 2012 17:05
Re: K tomu odstranění asi tolik

X...tak tak, mame moc dobry zkusenosti...

X...s krvavejma revolucemi - naposledy, dyz ze stejnejch duvodu....

X...vzali nespokojeny lopaty do ruk krompace a pusky a pochodovali s gottwaldovic klimou na hrad...

X...aby nastolili spravedlivou vladu rozhnevanyho, nespokojenyho vobyc lidu 1948....

0 0
možnosti
PP

ippokorny

24. 3. 2012 16:26
Abyste je postavil před soud,

to byste je musel nejprve chytit.

0 0
možnosti
MP

MirosPikos

23. 3. 2012 16:39
Marně hledám

Marně hledám nějakou zmínku o jádru celého problému. Politici či úředníci jsou pouze nástrojem tohoto megapřerozdělovacího rozkrádacího systému. Ano je třeba hnát lidi k zodpovědnosti, ale zároveň je třeba omezovat příležitosti k takovýmto činům. Zjednodušeně řečeno je třeba minimalizovat státní přerozdělování, všechny ty strukturální i jiné fondy. Následkem čehož se zmenší "hřiště" pro tyto pány korupčníky. Stát by se měl konečně starat o to, co mu přísluší (tvorba a dohled nad legislativou... stačil by bohatě dohled, další zákony jsou jen krokem zpět, vzhledem ke kvalitě našich zákonodárců; iniciovat násilí proti násilí nikoliv používat násilí formou nadměrného zdanění obyvatel). Pokud se minimalizuje ona přerozdělovací mašinérie, může se výrazně zmenšit daňové zatížení obyvatelstva. Bylo by vhodné důsledně vybírat nižší daně než nedůsledně vybírat neúměrně vysoké daně.

Jenže o tom pánové Janeček, Kraus nebo marketér Bernard nemluví nebo mluvit nechtějí.

2 0
možnosti
V

viet

23. 3. 2012 18:44
Re: Marně hledám

Proboha, co sem pletete neoliberální ideologii! To je o lumpárnách darebáků, které je třeba trestat. Nezabrání se jim tím, že budeme mít malý, hloupý, slabý stát! Uvažujte konečně hlavou!8-o

0 0
možnosti
G

gallus_44

23. 3. 2012 15:24
je to trestný čin

Způsob komunikace a nakládání s majetkem pana Janouška a dalších kmotrů a politiků ODS plně odpovídá tomu,aby celá tato spolupráce byla posouzena jako nezákonná činnost.Ano,pane Nečasi,pane Kalousku,pane Béme,pane Topolánku,a všichni podobní.Když dovedete soudit pana Bártu za pár "šupek"-je vám určitě tato situace naprosto jasná.

1 0
možnosti

3lipy

23. 3. 2012 15:51
Re: je to trestný čin

Do basy patří-lévá paravá ...jenže kdo by v té politice zůstal?

0 0
možnosti