Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T6

TATRA 613

11. 1. 2010 20:10
pan kysilko je zbabělec

proč nenapíše nějaké negativy o ODS? protože by musel s pravdou ven a to není u pravičáků jaksik v modě.

0 0
možnosti
JK

Jaroslav Kysilko

12. 1. 2010 9:45
Re: pan kysilko je zbabělec

Dobrý den,

děkuji vám za váš vyjádřený názor. Škoda, že jste nevěnoval více času, abyste alespoň mrknul na témata mých předchozích článků - zjistil byste, že se mýlíte, neboť nikomu nestraním a pokud se mi něco nelíbí, píšu bez rozdílu také o ostatních stranách včetně ODS. Abych vám usnadnil orientaci, namátkou jsem mezi svými články vybral následující: http://kysilko.blog.idnes.cz/c/112104/Slusna-ODS-Slusna-utopie.html

http://kysilko.blog.idnes.cz/c/117825/Neni-dobre-politicke-strany-v-nasi-zemi.html

http://kysilko.blog.idnes.cz/c/114928/Janota-a-Fischer-by-meli-zustat-ostatni-at-jdou.html

Přeji vám pěkný den. JK

0 0
možnosti
BH

BoboHml

11. 1. 2010 15:26
Psal jsem to už i jinde:

Je to už déle co mne policie zastavila,dala fouknout a já nadýchal.Už si nepamatuji kolik,ale málo.Byl jsem si jist,že jsem nepil,i policisté mi řekli,že mi věří,ale protože to neukázalo nulu,vzali mne na odběr - negativní a já,ale i oni jsme ztratili cca.2hodiny.

Měla by být tedy nějaká hranice,která respektuje odchylku.Pokud bude striktně nula,tak si musíte uvědomit,že za 12 hodinovou šichtu policejní hlídky se může stát,že v realu provedou kontrolu  u málo řidičů.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

11. 1. 2010 15:40
Re: Psal jsem to už i jinde:

Uvědomte si,že takový řidič nesmí pokračovat v cestě,bude trvat na odběru a kdo ho odveze.Ta hlídka a já osobně jsem trval na tom,že mne zase odvezli k autu,což je logické.Jindy mohou i jediným řidičem ztratit i mnohem více hodit,co asi tedy skontrolujou?

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

11. 1. 2010 13:19
Jste mimo...

...nesmysl je naopak tolerance nulova. Tim spis, ze ty slavne Dragery (pominu, ze model 7410 je vyribcem oznacen jako orientacni) nejsou v rozmezi 0 - 0.3 promile kalibrovany a ve zbytku rozsahu probiha kalibrace v laboratornich podminkach (suchy led a alkohol...?). Vysledkem je, ze 0.1 nebo 0.2 muze nadejchat v podstate kdokoli, coz znamena jednak zdrzeni pro sofera - abstnenta a jednak i pro policajty samotne.

0 0
možnosti
JK

Jaroslav Kysilko

11. 1. 2010 13:56
Re: Jste mimo...

Dobrý den,

děkuji vám za váš názor.

Já se v mém článku nezaobírám kvalitou měřících přístrojů, nýbrž principem přítomnosti alkoholu u řidičů a jeho zamýšleným posunem od nulové hranice. Podle mého názoru je 0 promile jedinou možnou variantou a společně se mnou je o tom přesvědčena drtivá většina odborníků i policistů, a to nejen v naší zemi.

Přeji vám pěkný den. JK

0 0
možnosti
E

editi

11. 1. 2010 10:55
Bohužel zase jeden,

 který píše o něčem a nezná souvislosti. Představ si člověče, že i člověk, který nic nepil dva dny předem, je schopný nadýchat na těchto testrech 0,2 promile. Teď ale zůstává na policii dokázat, že to byl alkohol, léky, či zvýšená tvorba acetonu při cukrovce. Všude ve světě tuto hranici uznávají, jenom tací jako ty si neumí přečíst odborné pojednání o možnosti tvorby alkoholu v krvi. Spi hochu dál a sváděj vše na ČSSD a hlavně nezapomeň připsat něco o Paroubkovi. Budeš IN a vysoká karma tě nemine. Jinak doporučuji vypít jedno malé pivo a dýchnout si. ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JK

Jaroslav Kysilko

11. 1. 2010 11:03
Re: Bohužel zase jeden,

Dobrý den,

děkuji vám za váš názor.

Podle mého názoru nejsem jenom já věci neznalý. Pokud píšete, že všude na světě je cosi všeobecně známé a uznávané, a já jsem jediný, kdo si o tom neumí nic přečíst, otázkou zůstává, proč se již dávno v celém světě (jak vy píšete) nepřečetli všichni ostatní a v této věci kompetentní, a nezměnila se již dávno v této věci pravidla (většina zemí stále tvrdě postihuje řidiče pod vlivem alkoholu). Výjimkou jsou pouze některé státy, které přítomnost alkoholu za volantem do určité hranice tolerují (viz. Německo do 0,5 promile). Budu rád, když mi napíšete, jak to řeší jiné země v rámci EU i jinde ve světě.

Můj článek je přesto o principu a mém přesvědčení o tom, že tolerance alkoholu za volantem má být nulová a že je velmi nezodpovědné a krátkozraké toto téma zahrnout do předvolební kampaně, což ČSSD činí.

Přeji vám pěkný den:-) JK

0 0
možnosti
J

jeche

11. 1. 2010 10:44
Souhlasim s tim,

ze CSSD prosazuje vetsinou nerealne nesmysly ve snaze zalibit se volicum,ale 0.24 prom.je oravdu malo.Asi tak 1 pivo.

0 0
možnosti
JK

Jaroslav Kysilko

11. 1. 2010 13:57
Re: Souhlasim s tim,

Dobrý den,

děkuji vám za váš názor.

Já si právě myslím, že by si člověk neměl dát před jízdou ani to jedno pivo.

Přeji vám pěkné odpoledne. JK

0 0
možnosti
N

NTPT

11. 1. 2010 9:19
strategii ČSSD vidím jinde

nejdřív utahují šrouby - viz ona nulová tolerance nesmyslné bodové systémy etc, aby potom před volbami měli co slíbiot a znělo to rozumně.  jenže ono to chodí tak že šroub o dbvě otáčky utáhneme, pak o jednu povolíme v rámci udržení se u moci, abychom jej poslée když se dostaneme ke korytu, zase utáhli. TOHLE je  pravá předvolební strategie CSSD

Jinak,do  0.2 promile  je  v  mezích CHYBY METODY určení obsahu alkoholu  v krvi a v mezí

0 0
možnosti
C

ceenzořisko

11. 1. 2010 8:58
Jardo,Jardo

ty jsi takovej malej ubohej Jarda,který má prokazatelně depku z Paroubka a spol.,Tvoje slátaniny,nejen,že nemají ani hlavu a patu, ale ještě ze sebe děláš kašpara Rv

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

11. 1. 2010 9:11
Re: Jardo,Jardo

jest ovšem opravdu trapné a paroubkovsky blbé, když si někdo na ryze věcném, technickém problému snaží honit politickou vodu. Oni ti oranžoví ubožáci asi nic jiného neumí - nebo možná umí, ale dokonale to utajují.

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

11. 1. 2010 8:52
zase jednou bouřka

ve sklenici vody. S  měřením alkoholu v dechu je to trochu složitější, ovšem diskuse o 0,24 ano či ne je skoro zbytečná. Všichni technici vědí, že každé měření má svůj "detekční" limit, je zatíženo různými chybami systematickými i náhodnými. V tomto konkrétním případě by bylo možno diskuze eliminovat prostou úpravou software přístroje - jednoduše bude ukazovat jen hodnoty, překračující jeho vlastní možnosti i ostatní náhodné vlivy, tedy třeba těch 0,24. Koneckonců, podobná vášnivá diskuze se vedla i o měření rychlosti radary s "nulovou" tolerancí - tedy dle pana policejního ředitele. Pokud by se něco takového opravdu povedlo - tedy měření s nulovou chybou - bylo by to na nobelovku.

0 0
možnosti
S

sklepman

11. 1. 2010 8:38
Nezastavam se CSSD (nevolim ji)

ale Vas vyklad je zavadejici. V clanku popisujete jak je strasne, ze se zmeni hranice, ale tato hranice uz existuje, jen nema oporu v zakone. Poku dnes clovek "nafouka" do 0,24 promile, tak policie vyridi veskerou "papirovou vojnu" a pripad odlozi, protoze 0,2 promile neprokazuje to, ze by clovek pozil alkohol. Jedna se o fyziologickou hranici. A zbyvajici 0,04 je mozna nepresnost testeru. Neslysel jsem bohuzel cim tuto zmenu propaguje CSSD, ale myslim si, ze zmena je logicky dusledek toho, ze se dnes provadi test u ridice pri kazde policejni kontrole. A proto by stavajici 0,00 promile znamenala (a znamena), ze i pri hodnote, kdy se ridici nic nestane a pripad se odlozi pro neprokazatelnou hladinu, musi policie vse sepsat a to netrva 5 minut.

0 0
možnosti
JD

Krokodyl1

11. 1. 2010 8:34
To snad ne

Navrhuji autorovi před tím, než začne spravedlivě "dštít síru" a ohánět se mrtvými, si o problému něco zjistit. Tady nejde o to, aby se umožnilo opilcům jezdit (ti to budou dělat stejně - to není o 0,2promile), ale o přípustných tolerancích daných fyziognomií, nepřesností měřících přístrojů atd. Pro začátek navrhuji mrknout třeba sem: http://jarda-zik.sweb.cz/alko/alko014.htm (podotýkám, že jsem chronický "nevolič" ČSSD - toto není o politické orientaci, ale o zdravém rozumu)

0 0
možnosti