Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hrobecek

25. 1. 2010 8:04
Proč vlastně jdeme k volbám?

Nejde jen o to vybrat si někoho nejlepšího, kdo nám vyhovuje po všech stránkách. Mnohem důležitější možná je potřeba zabránit tomu nejhoršímu, aby se dostal k moci.

A nejhorší mi připadají populisté, kteří pro svoji touhu dostat se k moci, jsou schopni čehokoliv, co se by se líbilo volební většině a pro to předlužit naši zemi, vypudit schopné a nakonec tak přivést naši zemi ke krachu, využívajíce krátkozrakosti velkého počtu voličů.

V tomto směru mi připadá nejhorší a nejnebezpečnější ČSSD, přesněji řečeno Jiří Paroubek a David Rát.

0 0
možnosti
TT

tolan

21. 1. 2010 22:10
Pane Kysilko, lépe by seděla argumentace nemorální strana

Křesťanská ?  Demokratická ?

Co ty rvačky o nejvyšší koryta ve straně a podlézavost velkým stranám??

0 0
možnosti
A

Akire

21. 1. 2010 8:37
souhlasím s Vámi

cítím to stejně:-/ ale jak z toho ven? TOP složená z profláknutých politiků jiných stran se po volbách spojí s ODS a máme je u moci (u koryt) zas. Z CSSD mocechtivost čpí na 100honů-slibuje nesplnitelné, R.John mě zklamal lidsky SZ i KDU se spojí s kýmkoli výměnou za vládní křeslo...Volby se blíží nové, malé strany zřejmě zůstanou "pod čarou" A změnu ani po volbách nedocílíme :-(

0 0
možnosti
PGS

pgjed

21. 1. 2010 12:13
Re: souhlasím s Vámi

Vaše skepse dle mého není vůbec na místě. Vycházíte totiž  z mylné premisy, že lidovci půjdou za vládní křeslo s kýmkoliv. Pokud si poctivě vyhodnotíte ty případy, kdy lidovci byli v opozici a bylo jich za 20 let dost, Musíte si přiznat, že byli jenom v těch vládách, které svým programen umožnili plnit alespoň část volebního programu a současně nenutily lidovce dělat zásadní kompromisy, kterými by se znedůvěryhodnili, jako třeba spolupráce s komunisty. Navíc vám zřejmě uniklo, že odchodem kalouskovců došlo k zásadní inovaci kandidátek na volitelných pozicích, která nemá obdobu v jiných stranách. Je šance volit lidi, kteří na poslanecký mandát dorostli v komunální a krajské politice. Nevýznamná není ani přítomnost eurodemokratů Jany Hybáškové na lidoveckých kandidátkách. Víte, představovat si, že se na zem snesou kůry andělské, navlečou si "šolny" a půjdou nám zlidštit a zesolidnit poslaneckou sněmovnu je hodně naivní. Volme ty, kteří udělali nejméně kiksů.

0 0
možnosti