Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Paní ombudsmanka  se nespletla, protože je "sluníčková". Rozpálí mně do běla, když někdo poukazuje na to, že křížky na krku se mohou nosit, ale šátky ne. Platí: bez pokrývky hlavy ve škole pro všechny bez rozdílu; křížek se v Čechách nosí po staletí a tradici nebudeme měnit kvůli příchozímu cizímu elementu; přijdu-li někam jako host, přizpůsobím se domácím poměrům - např. v některých zemích se příchozí do bytu hned nezouvají, přijde-li takový ke mně, u dveří se přezuje nebo nejde dále; šátky byly jen okrajovou záležitostí, větší důležitosti dle Koránu je zákaz jakéhokoli styku s cizími muži a to ony studentky v žádném případě nemohly jako zdravotnice splnit.

    Kdyby jen Šabatová..... ale i ministr?!!... plácl, co mu se slinou přišlo na jazyk, jinak to ani není možné.

0 0
možnosti
Foto

Je vidět, že jste si to vyjádření ombudsmanky ani nepřečetl... Tka tady je to vyjádření celé a není to jen o muslimských šátcích, ale i o křesťanských křížcích na krku, které zakazovali nosit komunisté... http://www.ochrance.cz/tiskove-zpravy/tiskove-zpravy-2014/skola-nemuze-zcela-zakazat-noseni-krizku-ani-muslimskeho-satku-nezahalujiciho-tvar-a/

0 3
možnosti
PK

Ba právě naopak přečetl jsem si jej velmi pozorně, bohužel vy jste si pozorně nepřečetl můj článek. Tradiční symboly a zvyky jsou běžné, ale muslimské šátky běžné nejsou a ani u nás nemají jakoukoliv oporu v tradicích a zvycích. Jak říkám, když se nechtějí přizpůsobit nechť se vrátí do své domoviny a nikdo je nebude uzurpovat. Pravděpodobně jsem to nečetl stejně jako pan zástupce ombudsmanky Kreček a mnoho dalších a dalších právníků, kteří s jejím názorem nesouhlasí.Nehovořte o někom, že něco nečetl, když to nemůžete dokázat a napište mi svůj názor. Třeba budou vaše argumenty tak přesvědčivé, že svůj názor budu považovat za mylný. Pokud máte názor stejný jako paní Ombudsmanka tak by mě vaše argumentace nepřesvědčila stejně jako argumentace její.

0 0
možnosti
PV

tak pro vás mají sluníčkoví lidé nové názvy jste tedy: neonácek, islamofob, čecháček...

Například já jsem hrdej neonácek

Jinak článek dobrej, myslí si to 90% lidí a je to napsáno velmi slušně, tak já bych to neuměl...Jenom nechápu, jak na to reagují zvolení "zástupci". Mám si snad myslet, že to nepůjde podobrém ?

5 0
možnosti
BM

Zvolení zástupci chtějí brát peníze, a na to potřebují klid. Proto nechtějí žádné starosti a problémy.

4 0
možnosti
  • Počet článků 309
  • Celková karma 12,75
  • Průměrná čtenost 538x
Píši a fotím, tedy jsem!