Paprikovo scvrklost

Není paprika jako paprika. I stará má svůj půvab. Vždyť i ona dozrála. Vlastně přezrála. No, přece ji nelze vyhodit.

Je i ona přece zdrojem vitamínů a minerálů a když se trochu povaří, ona nabyde a potom hodí na suchou pánev nejlépe pánev poněkud nepřilnavou a potom se z ní sloupne slupka a naloží se do olivového oleje a chvíli se tam nechá a potom se slupne až se člověku dělají boule za ušima, neboť kdyby je neměl, tak se olizuje kolem hlavy a k tomu se dá něco pečeného v něčem jiném třeba litěňáku - třeba husu a to je teprve pochutina. 

A to všechno vám splní i taková krásná svraštěnina.

Tak to je ona koupená v obchodním domě ve slevě značné, pouhých 2,50 Kč a co to udělalo radosti

 

Autor: Pavel Kynčil | úterý 31.1.2017 19:12 | karma článku: 15,33 | přečteno: 359x
  • Další články autora

Pavel Kynčil

Borovany

28.11.2020 v 10:59 | Karma: 16,51

Pavel Kynčil

Prachatice

26.11.2020 v 9:23 | Karma: 18,20

Pavel Kynčil

Holašovice

23.11.2020 v 18:58 | Karma: 12,73

Pavel Kynčil

Kouzlo starého filmu

26.10.2020 v 10:28 | Karma: 12,38