Paprikovo scvrklost

Není paprika jako paprika. I stará má svůj půvab. Vždyť i ona dozrála. Vlastně přezrála. No, přece ji nelze vyhodit.

Je i ona přece zdrojem vitamínů a minerálů a když se trochu povaří, ona nabyde a potom hodí na suchou pánev nejlépe pánev poněkud nepřilnavou a potom se z ní sloupne slupka a naloží se do olivového oleje a chvíli se tam nechá a potom se slupne až se člověku dělají boule za ušima, neboť kdyby je neměl, tak se olizuje kolem hlavy a k tomu se dá něco pečeného v něčem jiném třeba litěňáku - třeba husu a to je teprve pochutina. 

A to všechno vám splní i taková krásná svraštěnina.

Tak to je ona koupená v obchodním domě ve slevě značné, pouhých 2,50 Kč a co to udělalo radosti

 

Autor: Pavel Kynčil | úterý 31.1.2017 19:12 | karma článku: 15,33 | přečteno: 359x
  • Další články autora

Pavel Kynčil

Třeboň na první jarní den

27.3.2022 v 16:15 | Karma: 13,83

Pavel Kynčil

Františkovo Lázně

28.11.2021 v 13:45 | Karma: 15,14

Pavel Kynčil

Třeboňský zámek

26.11.2021 v 17:20 | Karma: 18,76

Pavel Kynčil

Třeboň

13.11.2021 v 10:36 | Karma: 19,05

Pavel Kynčil

Podzimní Hluboká nad Vltavou

10.11.2021 v 18:53 | Karma: 16,17