Paprikovo scvrklost

Není paprika jako paprika. I stará má svůj půvab. Vždyť i ona dozrála. Vlastně přezrála. No, přece ji nelze vyhodit.

Je i ona přece zdrojem vitamínů a minerálů a když se trochu povaří, ona nabyde a potom hodí na suchou pánev nejlépe pánev poněkud nepřilnavou a potom se z ní sloupne slupka a naloží se do olivového oleje a chvíli se tam nechá a potom se slupne až se člověku dělají boule za ušima, neboť kdyby je neměl, tak se olizuje kolem hlavy a k tomu se dá něco pečeného v něčem jiném třeba litěňáku - třeba husu a to je teprve pochutina. 

A to všechno vám splní i taková krásná svraštěnina.

Tak to je ona koupená v obchodním domě ve slevě značné, pouhých 2,50 Kč a co to udělalo radosti

 

Autor: Pavel Kynčil | úterý 31.1.2017 19:12 | karma článku: 15,33 | přečteno: 359x
  • Další články autora

Pavel Kynčil

Mrtvice nechodí po horách

19.2.2024 v 14:38 | Karma: 13,01

Pavel Kynčil

Střípky z Rhodosu.

10.2.2024 v 11:57 | Karma: 12,49

Pavel Kynčil

Foto střípky z Ischie

9.1.2024 v 10:57 | Karma: 15,53

Pavel Kynčil

Zahrádka na poněkud divný podzim

13.11.2023 v 12:41 | Karma: 14,68