Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím, v jakém věku jste zažil socík - ale když už to nevíte z vlastní zkušenosti, mohl byste si alepsoň zjisti fakta, než  napíšete hlouposti (nebo lži? nebo to dobře víte - a jde o propagandu?). Srovnávat esenbáky, co mlátili lidi pendery, a estébáky, co udávali a lidi pak za to byli vyhazováni z práce či zavírání, s dnešní BIS - to jste snad spadl z višně? Můžete napsat nějaký příklad, kdy byla po r. 89 demonstrace rozehnána slzným plynem, vodními děly, lidi zmláceni do krve a odváženi desítky kilometrů do polí, kde byli zanecháni osudu? Tohle totiž ti esenbáci - pod vedením estébáků) dělali - a tohle se dnes podle vás děje???

1 1
možnosti
Foto

V r. 2000 u příležitosti zasedání Mezinárodního měnového fondu a co takhle Czech Tech.

0 0
možnosti
JP

J85o74s64e29f 50P40o92t56r

3. 11. 2014 18:27

Mýlíte se, neznáte to, ty strany nevládly spolu s KSČ. Ty strany byly jako součástí Lidové fronty, ale to jen pro dobré oko v západním zahraničí pro nádech demokracie. Různě se na vládnutí podíleli kolaboranti, kteří se těmito stranami zaštitovali, ale vlastní straníci se vůči KSČ stavěli do opozice, samozřejmě do mírňoučské opozice, protože jak již bylo řečeno, je,  tyto straníky a všechny ostatní lidi hlídala |Veřejná bezpečnost s veřejnými udavači - s pomocníky VB, StB s tajnými udavači, příslušníci LIdových milicí a stejně bdělé oko a vycvičený sluch měli i příslušníci důstojnického sboru armády.

I příslušníci dopravních oddělení VB měli za první povinnost chránit vedoucí úlohu KSČ -. k tomu při nástupu do služby přísahali, a až teprve poté dohlížet na dopravu

Mě můžete věřit, já jsem v té době prožil 40 let.

O to víc mě překvapuje jak lidé s komplexy méněcennosti se snaží své komplexy kompenzovat urážením Kalouska. Už byste si měli najít jiného fackovacího panáka.

2 0
možnosti
ZD

dobrá úvaha...R^R^R^

1 1
možnosti
MD

Ba, je to clovek charakteru veskrze nedobreho.

1 0
možnosti
MD

Se skrini precpanou kabaty ruznymi a sklepen plnym becek a demizonu prazdnych

1 0
možnosti
OP

Ono je to tak, že Kalousek, když je v úzkých, a to teď je, je snaživý a sbírá body, kde se dá. Až když je v širokých, pak ukazuje tu svou běsnou tvář

1 1
možnosti
Foto

Řekl bych, že vaše myšlenky se ubírají správným směrem.

5 1
možnosti

vy jste podle fotky natolik starý, abyste socík zažil už jako docst dospělý - proto musíte vědět, že údajná psoluvláda ostaních stran s komouši byla blbost - byli tam jen do počtu. Zrovna tak víte, že nám nevládla vláda, ale ústřední výbor KSČ - tak se o všem rozhodovalo a vláda to pak jen odkývala - takže bylo zcela jedno, kdo v ní byl (což není obrana Klaouska jako osoby, ale uvedení lží v článku na pravou míru)

0 0
možnosti
  • Počet článků 309
  • Celková karma 12,75
  • Průměrná čtenost 538x
Píši a fotím, tedy jsem!