Konečně někdo řekl pravdu

Ano, konečně. Včera na 24 konečně někdo jasně řekl, k čemu je celá EU. Ano přesně, k ničemu. A proč? Protože nedokázala ochránit evropské hodnoty k čemu je právě ona nejvíce určena. 

EU nedokázala uchránit svoje hranice, nechala sem vniknout miliony osob, které znehodnocují evropské hodnoty, již jenom tím, že nám kromě nevzdělanosti, popírání základních společenských návyků, terorismu a čerpání podpor a sociálních dávek, nedokáží přinést nic, co bychom potřebovali. Proto jsou neužiteční a tedy zbyteční.

Těch opravdu doslova několik jedinců, co opravdu potřebují pomoci, by Evropa dokázala bez problémů uživit. Ostatní přišli do Evropy jenom ze zištných důvodů, domáhajíce se i násilím svých práv bez jakéhokoliv plnění povinností. Nechtějí si připustit, že je sem nikdo nezval.

Ti co stojí o svou vlast, zůstali a dali se do boje. Ti, kteří přišli do Evropy, jsou zbabělci, kteří chtějí počkat, až to někdo jiný vybojuje za ně. Takoví se mi hnusí.

A kdo to vlastně způsobil? Přihlouplí evropští politikové, kteří nezareagovali včas a neuzavřeli hranice EU. A teď tedy celkem zásadní otázka: Co nás to bude stát? Nacpeme peníze do chřtánu zkorumpovaným africkým politikům, kteří nejen, že si postaví paláce, ale ještě sem naženou více a více tzv. uprchlíků a nastává, vlastně již nastalo vykrádání Evropy. Co tu vydělají, pošlou pryč, včetně velmi štědrých sociálních dávek a místo toho, aby to zůstalo zde a mohli jsme se třeba postarat o nemohoucí a staré lidi, důchodce a podobně. Zdravotnictví nemá pomalu na toaletní papír, ale my všude cpeme peníze a potom nezbývá pro nás. Vše se mohlo vyřešit uzavřením hranic, vracením zpět odkud přišli, zničením převaděčů a jejich vybavení a vydělali by si alespoň vojáci a ostatní ozbrojené složky. Takhle se to nacpe tzv. běžencům a na nás zbydou oči pro pláč.

Turecko si také řeklo o svoje prebendy. Vstup do EU, bezvízový styk a ještě pár miliard EUR ročně jako náplast za starost o běžence. No a místo běženců se sem nacpou Turci, takže to vyjde nastejno. Takže možná lepší bude ta varianta s tím zavřením hranic.

A ta která to všechno způsobila, pomalu ustupuje ze svých názorů. Paní Merkelová by teď chtěla dávat uprchlíky do jiných zemí EU. Jen ať si je tam nechá, když si je pozvala. Chtěla být hrdinkou a teď je za hlupáka.

Naše malá země nemá na to, aby zvedla pořádně důchody, aby konsolidovala zdravotnictví, aby pomáhala mladým rodinám, aby se dokázala postarat o nemohoucí a lidé nemuseli absolvovat martýrium, aby se o jejich příbuzné mohl někdo postarat, když oni sami mají starost o své rodiny, a musí vydělávat na bydlení a podobně. Místo toho cpeme peníze do „uprchlíků“ vyváříme jim jako v Alcronu a oni ještě stávkují a drží pochybné hladovky a napadají ochranku a podobně. Žádné povinnosti jenom svobodu si přejí. A Šabatová ještě přilévá olej do ohně, svými přihlouplými názory. Včerejší vystoupení vedoucí její kanceláře to řeklo jasně: My nic nevíme, nic jsme neviděli, ale my si to myslíme tak je to pravda protože jsme ombudsman.

Nechtěl jsem, aby naše země vstoupila do EU. Byla to pitomost a šeredně na to doplatíme. Doufám, že to konečně někomu dojde a my budeme moci žít samostatně bez diktátu přihlouplých evropských politiků neschopných včasných akci na ochranu Evropy.

Autor: Pavel Kynčil | pátek 13.11.2015 12:32 | karma článku: 25,24 | přečteno: 623x
  • Další články autora

Pavel Kynčil

Mrtvice nechodí po horách

19.2.2024 v 14:38 | Karma: 13,01

Pavel Kynčil

Střípky z Rhodosu.

10.2.2024 v 11:57 | Karma: 12,49

Pavel Kynčil

Foto střípky z Ischie

9.1.2024 v 10:57 | Karma: 15,53

Pavel Kynčil

Zahrádka na poněkud divný podzim

13.11.2023 v 12:41 | Karma: 14,68