Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Problémem pravice je Babiš.

Divoká privatizace byla spojena kromě ODS s početně nevelkou stranou ODA. Když už nezbylo nic co by se dalo pod cenou rozdat, pomalu vyšuměla i tato strana zhasnutých světel a s ní měly odejít i všechny hříchy privatizace.

Když přetekla míra trpělivosti s praktikami ODS a v hrobě se obraceli i její mrtví sponzoři, pohotově vznikla Unie Svobody, aby nás ústy Rumla a Pilipa ujistila, že normální je nelhat. Ovšem moc dobře si nevedla a tak bylo třeba reinkarnovat ODS a ukázat, že i ona může být jiná a lepší. Do čela postavila Pana Čistého, který si svoji přezdívku vysloužil zřejmě tím, že nebyl příliš informován o zákoutích politiky a ne díky svému charakteru. Preference strany za Nečase trvale klesaly. To však moc nevadilo, protože na scéně už byl nový neposkvrněný subjekt - TOP 09. Svého renomé ničím nezatížené strany využil k prosazení těch nejvíc asociálních reforem, které jsme zatím v naší novodobé historii zažili. Pokles popularity je tedy zcela na zasloužený.

Jenže potenciál pro vznik další nové, průzračně čisté a neposkvrněné pravicové strany je nízký, když nespokojené voliče odvedl Babiš.

Je tedy pravicí po zásluze nenáviděn.

Jak TOP 09, tak ODS jsou strany na jedno použití a mají po sezóně.

Takže se asi po bok KSČM zařadí jako stabilní opozice.

KDU-ČSL si asi překonání 5 %-ní hranice zase vymodlí.

A ČSSD je sice v nijak zvláštní kondici, ale když opozice vypadá jak vypadá, může klidně a pohodlně vládnout...

0 0
možnosti
Foto

Vy se vážně domníváte, že bolševik může být považován za pravicového politika? ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
AK

Před čtvrtstoletím jsme se zbavili politiků, kteří ty pod sebou napomínali, že se málo snaží a do politiky šel jen ten, kdo nebyl schopen se uživit poctivou prací.

Mám radost, že teď jsme na tom už úplně jinak...

0 0
možnosti
KV

Některé výroky jsou diskutovatelné, ale celkově:

KARMA. R^

0 0
možnosti
PP

P24a28v73e70l 49P14o12n48e59c

17. 6. 2016 18:48

Díky za článek, je to trefné. Řešením by mohla být snad změna volebního systému, která by preferovala více politické osobnosti, než politické strany. Za nutnost pak považuji přijmout nějaký zákon o odvolatelnosti politiků.

1 0
možnosti
Foto

Změna volebního systému nezmění společnost. Změní jen způsob jakým si levicová společnost zvolí levicové politiky, kteří už ze své podstaty nemohou přinést nic lepšího.

1 0
možnosti
MK

M96i23l75a46n 78K52e68s29l

17. 6. 2016 17:10

Mám dvě priority,ostatní je pro mne podružné.Nechci,aby byla válka a nechci,aby nás otravovali migranti.Vůbec mi nezáleží zda budu volit bílé,černé, modré nebo rudé či hnědé.I když se strana,kterou budu volit nedostane do parlamentu,dá na vědomí,že je zde a hrozí.Tak budu postupovat ve všech volbách.

2 0
možnosti
Foto

Jenže musíte vzít v úvahu, že vše souvisí se vším. Nelze třeba chtít sociální stát a přitom odmítat migranty. Jsou to spojené nádoby.

2 0
možnosti
JS

Těch ,,malých stran ́ ́ se nebojte. Kotleba měl mít podle průzkumů 0,7 % hlasů, ve skutečnosti měl víc než 10x tolik a dostal se do slovenského parlamentu.

0 1
možnosti
KV

U nás necítím žádný potenciál, že by někdo takto překvapil. Navíc je u nás jiné obyvatelstvo.

1 1
možnosti
Foto

Na té hradní vlajce má být správně napsáno

'PRAVDA VYDĚSÍ'

0 0
možnosti
JB

Ještě se na chvilku zdržím u pojmu "obyčejný" člověk a Vašeho sdělení: "obyčejné lidi obrat o všechno".

..

..

Kdo je podle Vás neobyčejný?

..

Mám malinko nutkání si myslet, že je pro Vás obyčejný synonynem hloupý?

0 0
možnosti
KV

Obyčejný je pro mě ten, kdo je slušný, pracovitý a poctivý! Nemá to nic společného ve vztahu hlouposti. Neobyčejný je pro mě každý zloděj, podvodník, korupčník, nemakačenko. Trochu jsem to zkrátil a zjednodušil. Myslím, že je to pochopitelné, že nechci volit tyto nezvedence a uvítal bych lepší možnost! Snad to tak stačí.

0 0
možnosti
JB

Nemáte si proč zoufat, koho budete volit.

..

Je znát, že jste socialista, tak proto budete volit ČSSD, KSČM nebo ANO.

..

A můžete si hodit kostkou, kterou z těchto stran hodit za plentou do urny....vyjde to totiž nastejno.

2 0
možnosti
KV

To je jako koulet koulí! Vždyť je to dokola kolem vše stejné! I pravice je pěkná banda!

0 0
možnosti
Foto

No, vzhledem k tomu, že v celém článku se to hemží pouze levicovými politiky a vy tedy nejspíš ty pravicové tak nějak podvědomě z výběru mažete, tak je pro vás úplně jedno koho budete volit, protože levičáci jsou všichni ve své podstatě stejní. Jde jim o svou vlastní moc a nikoliv o váš spokojený život.

4 0
možnosti