Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

28. 3. 2012 13:21
Sice nevim, nakolik je clanek pravda

a nakolik satira, ale je to rpesne. To je totiz smer, kterym se soucasna "civilizace" ubira. Ale to je tim, ze podobne narizeni musi vymyslet jen ti alternativne inteligentni.

0 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v2

27. 3. 2012 21:41
já bych dal předponu kopro-

:-)

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

27. 3. 2012 21:23
být to na slovensku

řeknu penta :-)

0 0
možnosti
LN

Ladislav.Bimbo.Nadvornik

27. 3. 2012 21:45
Re: být to na slovensku

..to není zrovna moc...i když některý baráky pak nevypadaj úplně špatně...;-)

0 0
možnosti

0ms

27. 3. 2012 21:13
Místo mozku používáte sice květák, ale ještě to lze napravit

Otázkou spíše je, jakou předponu dát Vašemu ne zrovna bystrému úsudku. Pokud si před psaním nenastudujete problematiku, může se stát, že budete působit poněkud směšně. Celá problematika je samozřejmě o něčem zcela jiném, ale chápu, jiné zdroje než Fox News zřejmě není ve Vaší moci nastudovat. Abyste měl před spaním o čem přemýšlet, tak Vás jen popostrčím. Jednoduše jde o to, že u určitých testů je vhodné, aby jejich stavba byla co nejméně závislá na kulturních předpokladech a co nejvíce testovala přirozenou inteligenci jedince či schopnost jeho logického úsudku. Tak například IQ testy - viděl jste někdy nějaký? IQ test se většinou skládá z obrazců, které musíte nějakým směrem otáčet, kombinovat atd. Právě taková forma nejlépe prokáže kapacitu Vašeho mozku. Kdyby se například v IQ testu ptali na to, kolik houskových knedlíků se vejde do jednoho hrnce, má třeba Nor problém - nikdy takový knedlík neviděl a u testu pohoří, ačkoliv samozřejmě je mnohem chytřejší, nežli třeba Vy.

2 0
možnosti

0ms

27. 3. 2012 21:14
Re: Místo mozku používáte sice květák, ale ještě to lze napravit

A přesně o tom je „kauza“ New Yorkských dinosaurů. Příslušné autority zde jednoduše vydaly DOPORUČENÍ, aby v jisté formě testování nebylo užíváno takových slov či symbolů, které by z nějakého důvodu mohly vést k neobjektivnosti testu. Jak jednoduché, není třeba za vším hledat pseudohumanistický diktát politicky korektních ekoteroristických eurobolševiků. Místo hledání třídního nepřítele se raději vzdělávejte:)

2 0
možnosti