Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

Immortall

28. 9. 2010 20:11
Jne SATAN muže chtit palit Koran

A vite proc aby svedl tupi lidicky kvuli kterym prisel o skvele misto Světlonoše v raji , kvuli tomu ze se nepoklonil blbemu a nakonec hrisnemu Adamovi. Satan udela vse abychom ten KOran neprecetli, .propaganda, "krestanske hodnoty" (zajimalo by me ktere? rizek nebo vepro zelo?) protoze jen KOran nas muze privest na sparvnou cestu a hlavne dostat pryc z pekla v tomto a pristim zivote. To cemu rikate krestanske hodnoty to dobro co v nas zbylo bylo napsano v Mojzisovo desatero, v Jezisovo evangeliu a je podporovano Koranem a kdo necte ani cist neumi jen arogantne slepě placa o tom co nevi tak at sem vubec nechodi.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

13. 9. 2010 7:59
no a co

já ho spálil včera anic se neděje!

0 0
možnosti
PW

Pulchritudinous Wendolene

11. 9. 2010 20:05
Naprosty sasek z malinke a podivne cirkve, tak at to spali!

At Koran spali a pak at si nese nasledky...palit knihy trestne neni, palit americkou vlajku ano. A co by se stalo, kdyby spalil Koran? Opet by se ukazali tolerantni a mirumilovni muslimove v akci...takze do toho, pasturku...;-)

0 0
možnosti
MR

iluminat

11. 9. 2010 23:05
Re: Naprosty sasek z malinke a podivne cirkve, tak at to spali!

ale jdete, proc myslite ze by neco muslimove podnikli? Vy jste nejaka islamofobka! To je nabozenstvi miru a tolerance! A kdo o tom pochybuje je zvire!

0 0
možnosti

Soininen

11. 9. 2010 15:14
Není žádný hodný Islám

Lepší než pálit Korán by bylo vhodnější papír z něj recyklovat. Kolik jen užitečných hodnot by pak mohlo vzniknout. Je to mnohem kulturnější a hlavně je to ekologické. Ti co mají potenciál se radikalizovat se radikalizují tak jako tak a je jedno jak vůči muslimům vystupujeme a jak se chováme k jejich ujetým hodnotám které jsou v rozporu s listinou základních lidských práv a svobod.[>-]

0 0
možnosti
L

luniksix

11. 9. 2010 15:54
Re: Není žádný hodný Islám

My jsme si koupili levný exemplář Koránu,ale na toaletě nám bohatě stačí.R^

0 0
možnosti

Soininen

11. 9. 2010 15:12
Islám je čiré zlo

Islám není náboženství, ale je to ideologie který má spousty společných bodů s nacismem, fašismem, komunismem či neomarxismem. Islám je krvelačná ujetá sekta. Z Islámu vzešli jisté proudy, v drtivé většině radikálních a pár opravdu umírněných. Jde o to že ty tzv umírněné proudy se od Islám takřka odtrhli a ve svých zemích jsou vystavěny obrovským represím a zatlačeny na okraj. Třeba Bábiste či hnutí Bahai ale pořád to jsou vyjímky. Islám je tedy nutné brát jako celek, jako zlo které je třeba potlačit všemi možnými prostředky

0 0
možnosti
DK

drkva

11. 9. 2010 17:03
Re: Islám je čiré zlo

No jo, ale tím, že jeden fanatik vyznávající jiný pohled na svět a na Boha spálí par knížek, to nevyřeší. Tímhle islám určitě nepotlačíte. Tady musím, i když nerad, souhlasit s Obamou - byl by to výborný impuls k náboru do teroristických islamistických skupin...

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

11. 9. 2010 15:08
Základní nedostatek při pálení knih je, že špatně hoří

, vím to, neboť mám zkušenosti. Knihy se v Česku pálily v 60.letech (Stalin, Gottwald, atd.), později v 90.letech (Marx, Engels, atd.).

A to měly většinou pevné desky, ty přece jen plamen udrží. Až budeme pálit von Hayeka, A.smithe, M.Friedmanna, nebo Millse, to nebude sranda - je to samý brožovaný aušus, děsně to kouří a nechce hořet Rv

0 0
možnosti
DK

drkva

11. 9. 2010 17:00
Re: Základní nedostatek při pálení knih je, že špatně hoří

...ale nějak už si poradíte, že? :-)

0 0
možnosti
VD

xfilesbrno

11. 9. 2010 15:07
to myslíte vážně?

Chci být nestranný. Korán je mi ukradený stejně jako Bible. Křesťanský fanatik se neliší od toho muslimského.

tak to se vážený pane hluboce mýlíte.. on je mezi nimi podstatný rozdíl, doporučuju ještě hodně vzdělávání, pak možná pochopíte..

0 0
možnosti
G

Gašpo

11. 9. 2010 14:30
Ja s Vami súhlasím

Ten pastor je pošuk, ale má to pozitívny význam. Možno si pár ďaľších ľudí uvedomí aký tolerantný a mierumilovný je islám. Multikulti užitočných idiotov na mysli nemám, to sú stratené prípady.:-)

0 0
možnosti