Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

peacefulwarrior

6. 3. 2012 5:21
cinkly jaro?

dobre rano, a co Plzen lonske jaro nebo i tohle? na to jste zapomel,nebo i jine tymy co maji dvanacteho hrace na hristi, otazkou je jak proti tomu chcete bojovat, to nebudete chodit na stadion nebo protestovat pred budovou FACR. Bezte se nekdy podivat na hokej, jak se tam piska rovina, nebo zkuste sledovat politicke deni.

Nase cela spolecnost je skorumpovana, prolezla kamaradickovanim atd. Zapomeli jsme na slusne hodnoty, jedine co muzeme udelat, je vyjit do ulic a zabojovat za budoucnost nasi a nasich deti.

pokud to od vas nejsou jen prazdna slova a delani ramen. 15.3. se bude v Praze na Vaclavaku a ve velkych mestech protestovat. Prijdte a pokuste se s nami neco zmenit, at panove Pelta, Paclik, Rebicek a spol. tedy z naseho fotbalu vymizi, protoze budou sedet ve vezeni a my lide budeme moralne zdrava spolecnost, ale to je tak horizont minimalne pristich dvaceti let.

0 0
možnosti
TT

žepré

28. 2. 2012 1:45
Jen bojuj!

Fotbal v ČR už nepovstane z mrtvých, pokud se nazaangažujó mladí...

0 0
možnosti
MK

Miisha24

1. 3. 2012 14:13
Re: Jen bojuj!

Je to tak, držet hubu nepomůže...

0 0
možnosti
JH

Al - Koholík

27. 2. 2012 23:20
Ach jo

Promiň, ale Baník kdyby dal polovinu z těch golovek co měl tak to skončí 7:2 a nikoho gol v 93.minutě nezajímá... Prostě neuhráli standartku v 93.minutě, minutu předtím diskutovali s rozhodčím a dostali 2 žlutý zcela nesmyslně.. Kdyby se radši soustředili na poslední míč, ten urvali někam na tribunu... Stěžovat si na rozhodčí je fakt ubohý..Sorry... Aby sis nemyslel, tak nejsem fanoušek Jablonce nebo Sparty... Pravda, extra ani Baníku, ale určitě nechci aby spadl jakýkoliv moravský klub... A že se Pelta po utkání usmíval.. Ty by ses jako majitel neusmíval když bys vyrovnal v 93.minutě?

0 0
možnosti
X

xychteen

28. 2. 2012 11:05
kdyby dal Baník polovinu z těch golovek co měl...

...a kdyby se jeho gólman nenechal při snížení načapat skoro od půlky.

:

Já si sice rozhodně nemyslím, že je kaprliga vodovážná rovina, ale na druhé straně moc nechápu tzv. "objektivní fandy", kteří například dokážou kvílet o vymyšlené pentli ve chvíli, kdy je simulant nevinným téměř vysvlečen z dresu před zraky sudího i kamer.

0 0
možnosti
RC

josefbad

27. 2. 2012 23:16
naivita

A jste tam naivni, ze byste cekal, ze se bude u nas cisty fotbal???

0 0
možnosti
MK

Miisha24

1. 3. 2012 14:12
Re: naivita

Asi stále bohužel ano...

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 992x
Sportovní redaktor a student mediálních studií na Univerzitě Palackého v Olomouci. Freelancer hledající výzvy. https://twitter.com/MichalKvasnica

Seznam rubrik