Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xy

25. 11. 2007 17:30
vina médií

Do značné míry za to mohou i samotné sdělovací prostředky (Televize i tisk). Myslíte si, že půlhodinové zpávy s krátkými šoty to vyřeší ? Kolikrát od rozpadu spol. státu se např. vysílal on-line vícehodinový maratón otázek kolem např. výhod a mejetku politiků se vstupem diváka do diskuse ? Kolik politiků prošlo pořádným očistcem a přišlo o zcizené ? Zákonitě jsou lidé znechuceni i vinou médií. Přitom právě média by měla před tímto slušné lidi chránit. Že neuděláte celodenní akci na téma Vánoce ? Svátky u nich si dovedu představit, určitě nebudou o pár sušenkách a čaji a jedněmi ponožkami. Co udělají s kriminalitou, zneužíváním soc. systému, co udělají pro postižené (invalidy) apod.. A ty kecy o rekordních nákupech jsou na nic. Mnozí to mají na dluh, jen co je tu exekucí. Kriminály plné, domovy důchodců oberou důchodce o to poslední. Opravdu je čemu tleskat ! Divím se i ČT, že neudělá trochu toho mediálního průvanu v zatuchlém systému a pořádně je nepřidusí. A co justice ?

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

23. 11. 2007 19:32
Ještě jeden rozdíl by tu byl

V demokracii se o tom dozvíme z veřejných zdělovacích prostředků včetně fotografií a dokumentů,  a můžeme tom nějako dobu diskutovat (dokud se neobjeví nový malér) a alespoň trochu těm frázlíkům znepříjemnit život . Za komunismu (jinou diktaturu jsem nezažil) jsme neměli moc šancí se o tom něco dozvědět. Jinak i to střídání by mohlo být užitečné, protože častěji střídající nemají čas si vybudovat  rozsáhlý kořenový systém, ale uznávám, že v ČR to je pouze teorie.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

23. 11. 2007 19:34
Omluva

Můj příspěvek byl zamýšlen jako reakce na první příspěvek pana Vašíčka.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

23. 11. 2007 16:14
Najednou

novinka??? Tady se vždycky kradlo a lhalo a vymýšlely kraviny: Brunclík--Blaničtí rytíři-- Švejk-- Cimrman-- Gottwald-- Paroubek etc  Ale jinak souhlas !!  a karma !!

0 0
možnosti

brko-Mělník

23. 11. 2007 15:25
Já už začal..

Já už začal!!:-)

0 0
možnosti

důchodce

23. 11. 2007 14:32
malý doplněk

potvrzující stav, popisovaný v článku. Včera proběhla v tv zprávách krátká zmínka o výsledku šetření ohledně nedávného maléru šéfů na třebíčské radnici. (pro hnusné jednání starosty a spol vůči reportážnímu týmu z ČT) Výsledkem bylo potrestání tamního mluvčího za to, že včas neinformoval své potentáty o přítomnosti tv kamer a šéfové se tudíž neměli čas ani možnost chovat slušně. Což je úžasné a dosud nevídané. Dlužno dodat, že dotčený mluvčí se rozhodl bránit soudní cestou. Je otázkou, zda-li mu ono odhodlání vydrží až do konce, či nedojde-li náhlé újmy na zdraví, či životě.

0 0
možnosti

Míla Cejpková

23. 11. 2007 14:26
Není co dodat-bohužel-jen mě občas napadá,

jak rychle se tatíček Masaryk v té rakvi asi musí obracet...

0 0
možnosti

Pražák Roman

26. 11. 2007 15:43
Re: Není co dodat-bohužel-jen mě občas napadá,

Rotuje,paní rotuje!!![>-][>-][>-]

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

23. 11. 2007 13:27
Je to tak, ale my nemůžeme krást a lhát

Nemáme na to kvalifikační předpoklady. Bez politického madátu se krást nesmí!

0 0
možnosti

Michael Dynybil

23. 11. 2007 7:06
Ano spávně,

bohužel pravdivý článek se vším všudy. Píši bohužel, protože s tím samým se denně setkáváme i mezi "obyčejnými" lidmi a také proč né, však se to vyplácí, dá se tak podvádět s daněmi, jezdit po silnicích jak se nám zamane, devastovat majetek měst a státu atd, atd... Všichni těch příkladů známe spoustu. proč né, vždyť toto je tak pohodlné...., pořípadě se najde jakási "klička" která nepravost či porušení zákona obejde, nač se stydět či dokonce uznat "chalapsky" chybu?! Že jsme kulturou tak na úrovni Gruzie? Nevadí na tom nesejde, je to tak skvělé. Možná bych Gruzínce i urazil!!! No a ti co by toto "ubožáctví" měli kontrolovat a postihovat? Vždyť jsou tak přetíženi a je jich málo, musí se tedy chýlit v kancelářích za státní rentu, navíc jsou to také Češi a "prebenda" do kapsičky se vždy hodí.... Nu je to hamba, jak potom mi "veřejné mínění" chceme kontrolovat politiky a jejich kultůru? Promiňte za tento název, ale povětšinou tu žijeme jako "dobytek". K Evropě máme dál nž si myslíme!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6026x
Redaktor Technet.cz a budoucí rentiér. Jsem okamžitě připraven převzít moc ve státě (jakémkoliv).

Seznam rubrik