Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MA

Martin Adámek(adamek.blog.idnes)

29. 7. 2009 21:10
Schrödingerova kočka

"Před nemocnicí, kde zpěvák leží (mrtvý nebo snad ještě živý)"

...Schrödingerova kočka má holt uplatnění i v médiích, resp. ve správě informací :)

0 0
možnosti
MK

KingMartin

2. 7. 2009 19:30
Moc nerozumím, o čem...

... tenhle článek je.

Od ČT skutečně neočekávám obšírné reportáže ani o Jacksonovi, ani pro mně za mně o Ozzy Osbournovi.

Umřel muzikant, co napsal pár (prý) dobrejch fláků, a co? Od bulváru jsou jiné stanice. Pro ty, kdo ho měli rádi, je ho škoda a pro antipopofily je podrobná analýza jeho podivné osobnosti utrpením. Stručná zpráva stačí, nebo ne? V čem je nutné se ještě nimrat?

A jinak dole s Autobusem se dá souhlasit. Viděl jsem světový rockový kapely, když vypadla aparatura a pokračovali na španělky. Umění je relativní pojem.

0 0
možnosti
HF

herdekflek

2. 7. 2009 16:50
...

Koroner? Tak to pište celé v angličtině, ne?

0 0
možnosti
MN

Millca

28. 6. 2009 8:36
ale

občas se stane, že někdo umře

0 0
možnosti
PM

Autobus s tykadlama

27. 6. 2009 23:07
MJ? A to je kdo?

Koho zajímá nějakej samozvanej král popu? Podivný individum u nějž si člověk není jistej, zda je to chlap, ženská, běloh nebo černoch?

Uměl vydělat dolary, ale to je asi tak všechno.

Sinatra, nebo Armstrong (jazmen, ne astronaut) dali světu rozhodně víc, než MJ.

A že uměl zpívat? S několika kamiony audiotechniky to svedu taky;-D. Ale tohle se týká vnejen MJ ale všech těch zbožňovaných idolů moderní hudby. Opravdový zpěvák nepotřebuje mega podium a show zajiš´tované několika desítkami tun techniky. Stačí mu kytara a průměrnej mixážní pult..

0 0
možnosti
TS

Tomasex

28. 6. 2009 18:27
Re: MJ? A to je kdo?

tak tohle může napsat opravdu velice omezený člověk...nejsem ten, kterej by žral Jacksona, ale tomuhle jsem se musel opravdu zasmát Jacksona se zastat....jestli uměl vydělat dolary záleží asi nejspíš na tom, že něco umí a hodně dobře to umí a to že ho znají miliony lidí po celém světě křížem všemi generacemi, tak to asi taky není jen tím, že umí zpívat a má velkou techniku, takovejch je hodně, co umí jenom zpívat....on byl - ke vzteku autora tohoto článku - i geniální skladatel a v neposlední řadě tanečník a hlavně tyhle věci mu daly slávu a peníze, ale to už je vedlejší produkt každého umu....myslím, že Amstrong, nebo Sinatra nebyli taky žádní chudáci a pro uspokojení davů svých fanoušků potřebovali taky pořádnou techniku, když chtěli hrát LIVE v jejich době, ale koukám, že je "Autobus  s tykadlama" vidí zpívat někde na ulici na stoličce...no fakt směšnej příspěvek ... třeba se dozvíme jméno autora,až se někdy proslaví po světě z hospody, kde bude hrát jeho naprosto strhující hity :-D

0 0
možnosti
PV

Alcator

27. 6. 2009 22:43
Žijeme ve zCurveném světě...

... pokud nám připadá správné dvě nebo tři hodiny napjatě číhat na informace, které by potvrdily nebo vyvrátily úmrtí padesátiletého, nezdravě žijícího a spousty léků užívajícího slavného člověka se spoustou finančních i psychických problémů.

Žijeme ve zCurveném světě, pokud jsme navíc schopni vyčítat těm, kteří takové slídilské šílení nepodporují, že úmrtí tohoto člověka okomentovali pár větami ve zpravodajském bloku a mimo to několikrát nechali zprávu "projít" ve formě textu po obrazovce.

0 0
možnosti
HF

herdekflek

2. 7. 2009 16:54
Re: Žijeme ve zCurveném světě...

Jo, všichni se proti nám spikli... Lidi tu málo hulej, hulení tu ještě nemá tradici.

0 0
možnosti
L

lejnok

26. 6. 2009 17:28
snad se zas tolik nestalo ne

0 0
možnosti
M

mjb

26. 6. 2009 16:03
iDnes je na cestě do USA...

... proč taky ne? Stává se z vás bulvár a to pro naše občany není nic přínosného. Jste prostě typ AHA, a dalších na jejichž název si nevzpomenu, protože je prostě nečtu. A to neberu v úvahu časté chyby, jak pravopisné tak prostě nesmyslné tvrzení, které se rovná zkreslování minulosti. A ještě dodatek:Každý kdo se narodí musí počítat s tím, že zemře. To je prostě realita života. Kdy a jak to je věc nutnosti a nahodilosti.

0 0
možnosti
JD

icmek

26. 6. 2009 14:20
vážený pane, domnívám se, že házíte špínu mylně

včera jsem měl shodou okolností zapnutou televizi. ČT má svůj zpravodajský kanál ČT24, kde se zpráva objevila okolo 0:00 s tím, že bylo okamžitě telefonováno Michalu Kubalovi do Washingtonu, který řekl, cituji co si pamatuji: "americká média jsou k zprávě o smrti jacksona zdrženlivější než britská, protože zatím jeho smrt nebyla oficiálně potvrzena". ... kromě toho AKTUÁLNÍ povodně s desítkou mrtvých jsou asi důležitější, než smrt amerického zpěváka.

0 0
možnosti
JT

jtach

26. 6. 2009 14:28
Re: vážený pane, domnívám se, že házíte špínu mylně

souhlasim, 10 mrtvych u nas je dulezitejsi nez jeden v americe

0 0
možnosti
KK

Santa1

26. 6. 2009 13:59
Další parazit

Hrůza, ČT24 zaspala smrt krále popu, ale aspoň mám o čem psát...Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6026x
Redaktor Technet.cz a budoucí rentiér. Jsem okamžitě připraven převzít moc ve státě (jakémkoliv).

Seznam rubrik